ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

July 7, 2025

ΣΟΚ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ


Διαφ.

Το αποτρόπαιο έγκλημα στην Αγία Παρασκευή, με θύμα έναν 43χρονο Πολωνό καθηγητή, έγιναν κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του.

Το θρίλερ με την ταυτοποίηση του άνδρα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Αγία Παρασκευή, κράτησε λίγες ώρες. Πρόκειται για 43χρονο Πολωνό, καθηγητή πανεπιστημίου και πατέρα 2 παιδιών, με τις εκτιμήσεις των Αρχών να αναφέρουν ότι η εκτέλεση ενδέχεται να σχετίζεται με προσωπικές διαφορές με άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Ο άνδρας είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες και είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Κολωνάκι καθώς είχε μία δικαστική διαμάχη με την πρώην γυναίκα του, η οποία είναι Ελληνίδα και οικονομολόγος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαφ.

Η πρώην σύζυγος έχει και την επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά το θύμα κάθε καλοκαίρι έπαιρνε τα παιδιά στο εξωτερικό για τις διακοπές, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη τη μητέρα των παιδιών.

Διαφ.

Το πρωί της δολοφονίας, ο 43χρονος αλλά και η πρώην σύζυγός του είχαν επισκεφτεί μία παιδοψυχολόγο. Το μεσημέρι, το θύμα αναμενόταν να την επισκεφτεί στο σπίτι της, στην Αγία Παρασκευή, για να δει τα παιδιά.

Διαφ.

Τη στιγμή του εγκλήματος, ο 43χρονος βρισκόταν κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, σύμφωνα με το MEGA.

Διαφ.

Η πρώην γυναίκα του, μόλις αντιλήφθηκε ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι της, πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ώστε να καταθέσει.

Μάλιστα, παρέδωσε και το κινητό της τηλέφωνο στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: