
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι βρέθnκε στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο
Ειρήνη Μουρτζούκου: Τι βρέθnκε στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο
Αποκλειστικές εικόνες από το δωμάτιο στο οποίο έμενε η Ει. Μουρτζούκου πριν τη σύλληψή της
Εικόνες μέσα από το δωάτιο στο οποίο διέμενε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις τελευταίες μέρες, πριν τη σύλληψή της.
Σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας εντόπισαν χθες το μεσημέρι οι Αστυνομικοί την Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών βρεφών, δύο εκ των οποίων τα δικά της, και για την απόπειρα Ανθρωποκτονίας σε βάρος μιας ενήλικης γυναίκας.
Τις τελευταίες ημέρες, η Ειρήνη Μουρτζούκου γυρνούσε στα στενά της Ομόνοιας παρέα με μια μελαχρινή γυναίκα – «Πρίν μια εβδομάδα την είδα πρώτη φορά, το θυμάμαι γιατί κατάλαβα ποια ήταν» λέει εργαζόμενος στην περιοχή.
Οι Αρχές γνώριζαν ότι η 25χρονη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αθήνα και δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας με πολιτικά, μόλις έλαβαν σήμα, μπήκαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Κουμουνδούρου και της πέρασαν χειροπέδες.
Αποκλειστικές εικόνες από το δωμάτιο – Τι βρέθnκε
Η κατάσταση του χώρου όπου διέμενε η νεαρή γυναίκα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Ακαταστασία και αποτσίγαρα παντού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μουρτζούκου δεν δέχθηκε επισκέψεις όσο διέμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Γάμος Κωνσταντίνου Αργυρού – Αλεξάνδρα Νίκα: Ο πρώτος χορός του ζευγαριού μετά το γάμο – Το τραγούδι που χόρεψαν
-
Τούμπα όλα με τον Καύσωνα: «Άλλαξαν τα δεδομένα…», λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
-
Γάμος Αργυρού – Νίκα: Ασυνόδευτη η Μιράντα Πατέρα! Που βρισκόταν ο Γιώργος Μανίκας