
Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας με την 55χρονη καλεσμένη του: «Πως γίνεται να μοιάζεις 40αρα;»-«Δεν έχω κάνει ποτέ ούτε λίφτινγκ»
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη 23/10.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της με τον παρουσιαστή να προχωράει σε έναν ιδιαίτερο διάλογο.
«Πώς γίνεται να μοιάζεις με 45 ενώ είσαι 55; Τι κάνεις δηλαδή;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής γελώντας, φέρνοντας σε στιγμιαία αμηχανία την ηθοποιό, η οποία τόνισε στη συνέχεια: «Λίφτινγκ δεν έχω κάνει πάντως, όχι».
«Δεν έχεις κάνει λίφτινγκ…», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ρώτησε: «Τι κάνεις; Γυμνάζεσαι; Τι κάνεις»;
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί το σώμα του ηθοποιού είναι εργαλείο ούτως ή άλλως. Κάνω γιόγκα πάρα πολλά χρόνια και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εκγύμναση για όλους μας».
Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την προσωπική της ζωή…
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΚΑΙΡΟΣ: Εξάρσεις λιβανέζικης ζέστης με σκόνη – Πότε θα έρθει στην Ελλάδα
-
Νεκρός στο σπίτι του ο «Μήτση» της Μαρινέλλας -Σοκαρισμένοι οι Αστυνομικοί με τον τρόπο που τον βρήκαν
-
Καλό είναι να μην κοιμάστε με την πόρτα ης κρεβατοκάμαρας ανοιχτή – Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό