
Ο φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου αποκαλύπτει: Από την πρώτη στιγμή ήθελα να τον επισκεφτώ
Κορυφώνεται η αντιπαλότητα μεταξύ του Άρη Μουγκοπέτρου και του επιστήθιου φίλου του που κατηγορείται ότι του έδωσε την κρότιδα που εξερράγη του χέρια του σε γλέντι τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι δύο άνδρες έχουν αρχίσει να αλληλοκατηγορούνται με τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου να υποστηρίζει ότι ο φίλος του γνώριζε από πυροτεχνήματα.
Ο 36χρονος απαντάει μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μουγκοπέτρου
Μέχρι στιγμής έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του μουσικού, με τον 36χρονο να δίνει τη δική του απάντηση για το συμβάν.
Για ακόμη μια φορά εκφράζω τη συμπαράστασή μου για ταχεία ανάρρωση στον επιστήθιο φίλο μου. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του, μετέβαινα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης για να τον επισκεφθώ αλλά συγγενικό του πρόσωπο με απέτρεψε. Μέσω των δικηγόρων μου επικοινώνησα για δεύτερη φορά την επιθυμία μου να τον επισκεφθώ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ αλλά με απέτρεψαν και πάλι, δημοσίως και τηλεοπτικά, στην λογική ότι τώρα αρχίσαμε τα δικαστήρια.
Ο δικηγόρος του 36χρονου αναφέρει στο Live News ότι υπάρχουν μάρτυρες, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του, ότι δηλαδή ο Άρης Μουγκοπέτρος του ζήτησε την κροτίδα.
Εντελώς διαφορετική η εκδοχή του γνωστού μουσικού, που λέει ότι ο φίλος του ήταν εκείνος που επέμενε να του δώσει την κροτίδα, διαβεβαιώνοντας τον μάλιστα, πως ήταν ακίνδυνη.
Μέχρι στιγμής δικογραφία έχει σχηματιστεί για τον γνωστό καλλιτέχνη και τον 36χρονο που του έδωσε την επίμαχη κροτίδα να μην κατηγορείται προς το παρόν για τίποτα.
Σε σύγκρουση ο Άρης Μουγκοπέτρος με τον παιδικό του φίλο: Είναι ίνδαλμα του, είδωλό του
O 36χρονος φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου, που του έδωσε την κροτίδα στο χέρι, όταν ενημερώθηκε πως ο παιδικός του φίλος έχασε δύο δάχτυλα από την έκρηξη φέρεται να είπε σοκαρισμένος στον θείο του μουσικού:
Το πρώτο πράγμα που είπα στον θείο του ήταν ”να κόψω τα δάχτυλα μου και να τα κολλήσω στον Άρη”. Είμαι ακόμα συντετριμμένος για το ατυχές περιστατικό εξαιτίας του οποίου όλες αυτές τις μέρες ο αδελφικός μου φίλος δοκιμάζεται.
Ονομάζεται Γιάννης Αλεξόπουλος, δεν είναι εγκληματίας και δεν διώκεται για τίποτα, λέει ο δικηγόρος του 36χρονου μεταφέροντας μάλιστα την επιθυμία του να μην κρύβονται πλέον τα στοιχεία του.
Ποιος είναι ο άνθρωπος που μια τον εμφανίζουν με τσιρότο στα μάτια. Λέγεται Ιωάννης Αλεξόπουλος, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Εξαιρετικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου. Ίνδαλμα του, είδωλο του, πρόσθεσε ο δικηγόρος.
Αισθάνεται ότι έχει προδοθεί από ένα οικείο και αγαπημένο πρόσωπο, που ήταν φίλος και κολλητός. Αντί και η άλλη πλευρά να θέλει την αλήθεια θέλει την μερική αλήθεια, σημείωσε ο δικηγόρος του κ. Μουγκοπέτρου.
Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα υποβάλει ο μουσικός
Η πλευρά του Άρη Μουγκοπέτρου μάλιστα, σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τον 36χρονο να βγαίνει σήμερα στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο μουσικός του ζήτησε την κροτίδα.
Η πλευρά του 36χρονου ισχυρίζεται πως υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του και οι οποίοι προτίθενται να καταθέσουν αν και εφόσον κληθούν. Το να κατηγορούν τον εντολέα μου για απόπειρα ανθρωποκτονίας ξεπερνά τα όρια της κοινής λογικής αναφέρει ο δικηγόρος του.
Στην εκπομπή Live News μίλησε ο Αθανάσιος Καβουρικός, δικηγόρος του φίλου του Άρη Μπουγκοπέτρου, όπου ερωτηθείς πού βρήκε ο εντολέας του την κροτίδα απάντησε:
Εισερχόμενος στο χώρο του πανηγυριού βρήκε το βεγγαλικό ο εντολέας μου, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κροτίδα, το πήρε και το τοποθέτησε στο μπουφάν του. Τα ξημερώματα το έδειξε στον Άρη και εκείνος του έκανε νεύμα να του το δώσει.
Από την άλλη, ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αθανάσιος Καβουρικός ανέφερε:
Έχοντας το προνόμιο λόγω της ποινικής διαδικασίας να έχω την κατάθεση του συγκεκριμένου ”φίλου” μιλάμε για μία δεύτερη εκδοχή σήμερα, και δεν την έχει καταθέσει. Και επειδή μιλάω και με τον Άρη, είμαι και ο δικηγόρος του και ο ξάδερφός του, εκφράζω τη θλίψη του. Στη κατάθεσή του δεν περιγράφει ότι ο Άρης του ζήτησε την κροτίδα. Του το παρέδωσε, δεν γράφει ούτε για νεύμα, ούτε για το οτιδήποτε.
Πηγή