
Σε σχέση με 30χρονη ο Λευτέρης Πανταζής: Θέλω να κάνω παιδί! Μία φορά της έδωσα μία σφαλιαρίτσα, με συγχώρεσε γιατί κατάλαβε ότι έφταιγε
“Σαν μια βελόνα με τρύπησε με τα λόγια της και τρελάθηκα. Μία σφαλιαρίτσα” είπε ο Λευτέρης Πανταζής.
Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου στην οποία θα κατέθεσε ως μάρτυρας η κόρη του Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε χαστουκίσει γυναίκα και μετά το μετάνιωσε κι έκλαιγε.
Αυτός μπορεί αν το έκανε σε μια στιγμή δική του, που δεν ξέρεις τι μπορεί αν φέρνει ο άλλος από το σπίτι του. Κι αυτή μπορεί να ήταν σε μια άσχημη στιγμή της και να αντιμίλησε. ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής: Κι εγώ μια φορά έδωσα μια σφαλιαρίτσα. Μετάνιωσα μετά από 5 λεπτά κι έκλαιγα. Με συγχώρεσε, κατάλαβε ότι έφταιγε αυτή. Με έβγαλε από τα ρούχα μου. Το έκανα κατά λάθος κι έπεσα στα γόνατα και της ζήτησα συγγνώμη.
Μου είπε ότι με συγχωρεί γιατί εκείνη το προκάλεσε. Σαν μια βελόνα με τρύπησε με τα λόγια της και τρελάθηκα. Μία σφαλιαρίτσα. Έχω δώσει και στην ανιψιά μου στον κ…ο δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.
O Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα του σχέση και αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει ξανά πατέρας.
Ο τραγουδιστής ανέφερε: Τον Λευτέρη τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Λίγο ο έρωτας, λίγο ο άνεμος αγάπης. Δεν είναι του χώρου. Έχουμε μια διαφορά όπως η Madonna με τον χορευτή της. Είναι κάπου στα 30. Μου δίνει τη δροσιά της και της δίνω την εμπειρία μου και μαθαίνει κι ακούει και θα βγει καλύτερα στην κοινωνία. Εμείς είμαστε δάσκαλοι. Μένει στο εξωτερικό κι έρχεται καμια φορά στην Ελλάδα. Η Κόνι μικρότερη μου έλεγε αν έχω μια παρέα και μετά ρωτούσε ποια είναι αυτή και τι κάνει.
Και δεν δίστασε να αποκαλύψει ο τραγουδιστής : Δεν με έχουν πάρει τα χρόνια, θα κάνω παιδί. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αυτό το πράγμα. Όλες οι γυναίκες που είχα, ήθελαν παιδιά. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και μου αρέσει η ζωή. Όταν έχω μια παρέα, είμαι πολύ προστατευτικός. Η κόρη μου μεγάλωσε, πήρε τον δρόμο της. Μήπως με ανανεώσει ξανά αυτό το πράγμα και θα γίνει χαμός. Και έγγονι και παιδί.
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω
Πηγή