
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης με νέο έpωτα – Αuτή είναι η καλλονή Ελληνίδα που τον εpωτεύτηκε
Η όμορφη δημοσιογράφος και συγγραφέας Μανταλένα-Μαρία Διαμαντή μπήκε στη ζωή του Παύλου
Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το -κάθε άλλο παρά βελούδινο- διαζύγιό του από την πρώην ηθοποιό και μοντέλο Τζίνα Αλιμόνου, ο Παύλος Βαρδινογιάννης δείχνει να έχει αφήσει διά παντός πίσω του το παρελθόν, έχοντας ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του στο πλευρό της όμορφης δημοσιογράφου και συγγραφέως Μανταλένας-Μαρίας Διαμαντή!
Σε μια σπάνια εμφάνιση, το ζευγάρι εμφανίστηκε πριν από μερικές ημέρες στο λαμπερό πάρτι-έκπληξη για τα 50ά γενέθλια της Ολγας Κεφαλογιάννη, τα οποία η υπουργός Τουρισμού γιόρτασε στην ανανεωμένη Αίγλη Ζαππείου, περιτριγυρισμένη από εγκάρδιους φίλους και συγγενείς. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, ο γνωστός επιχειρηματίας να λείπει από το συγκεκριμένο κοσμικό event, από τη στιγμή που συνδέεται με την Ολγα Κεφαλογιάννη με κουμπαριά, εκτός από συγγένεια, αφού η υπουργός έχει βαφτίσει ένα από τα παιδιά του.
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η εντυπωσιακή δημοσιογράφος έφτασαν πιασμένοι χέρι χέρι στον χώρο όπου δόθηκε το surprise party για την Ολγα Κεφαλογιάννη με θέμα Time to Blossom (Ωρα να ανθίσουμε), το οποίο οργάνωσαν οι δύο αδελφές της, Δανάη και Χριστίνα, τραβώντας όλα τα βλέμματα! Με ανανεωμένη εικόνα και αισθητά πιο αδύνατος, ο επιχειρηματίας έδειχνε χαρούμενος και χαλαρός στο πλευρό της αγαπημένης του, και εκείνη έλαμπε δίπλα του, φορώντας το κατακόκκινο φόρεμά της. Την ίδια ώρα, και οι δύο έδειχναν να αδιαφορούν για την παρουσία των φωτογράφων που τους απαθανάτισαν κατά την είσοδό τους στο μαγαζί.
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, που δεν κάνει πλέον καμιά προσπάθεια για να κρύψει τον έρωτά του, είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους στο Ηρώδειο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συνθέτη και πρώην συζύγου της Ολγας Κεφαλογιάννη, Μίνω Μάτσα. Η διακριτική παρουσία της γοητευτικής δημοσιογράφου στο πλευρό του επιχειρηματία είχε προκαλέσει αίσθηση τότε, καθώς πολλοί υπέθεσαν -και όχι αδίκως, όπως αποδείχθηκε στην πορεία- ότι σηματοδοτεί μια νέα αρχή στη ζωή του μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Τζίνα Αλιμόνου, με την οποία ενεπλάκη σε σκληρή δικαστική αντιδικία.
Το πρώην μοντέλο και ο 59χρονος γόνος της πανίσχυρης επιχειρηματικής οικογένειας παντρεύτηκαν το 2006 σε κλειστό κύκλο και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την Ανδριάνα και τα τρίδυμα Σταύρο, Αέλια και Αμαλία. Ωστόσο, ο παραμυθένιος γάμος τους, που κράτησε δέκα χρόνια, έμελλε να τελειώσει επεισοδιακά. Αφορμή για τον πόλεμο των Ρόουζ αλά ελληνικά που ακολούθησε στάθηκε ο ισχυρισμός του Παύλου Βαρδινογιάννη ότι η πρώην σύζυγός του κρατούσε παράνομα τα παιδιά τους στην Ελλάδα, όταν επήλθε η οριστική ρήξη στις σχέσεις τους, το 2017. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είχε επικαλεστεί τη Σύμβαση της Χάγης για διεθνή απαγωγή τέκνων, όταν εκείνη αρνήθηκε να επιστρέψει με αυτά στις ΗΠΑ, όπου κατοικούσαν μόνιμα, μετά τις τελευταίες κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.
Αν και πληροφορίες θέλουν τους άλλοτε αγαπημένους συζύγους να ανοίγουν νέο δικαστικό μέτωπο, αφού ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται αποφασισμένος να ζητήσει ξανά συνεπιμέλεια για τα παιδιά τους, όλα δείχνουν πως στα προσωπικά του έχει βρει ηρεμία και ισορροπία δίπλα στη Μανταλένα-Μαρία Διαμαντή, η οποία έχει σπουδάσει οικονομικά, δημοσιογραφία και μουσική παραγωγή. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, έχει πάρει κατά καιρούς συνεντεύξεις από σπουδαίους Ελληνες καλλιτέχνες, έχει κάνει αφιερώματα για κορυφαίες προσωπικότητες παγκόσμιας ακτινοβολίας, ενώ τον Ιούνιο του 2019 είχε τη χαρά να δει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το πρώτο της βιβλίο με τίτλο 7 λέξεις που σημάδεψαν την καρδιά μου.
Πηγή: espressonews.gr
Πηγή