
Συναγερμός στον Άλιμο: Βρέφος τριών μηνών βρέθηκε σε μαύρη σακούλα δίπλα από κάδο σκουπιδιών
Ένα αποτροπιαστικό και ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Άλιμο, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές, καθώς εντοπίστηκε ένα βρέφος, μόλις τριών μηνών σε μαύρη σακούλα, ακριβώς δίπλα από κάδο απορριμάτων, έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Το βρέφος, βρέθηκε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης 14 Μαΐου. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να βρεθεί τόσο εκείνος που άφησε το μωρό σε εκείνο το σημείο και σε αυτή την κατάσταση, αλλά και ο λόγος που έπραξε κάτι τόσο αποτρόπαιο.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Έκρηξη σε πολυκατοικία που διαμένει βουλευτής της ΝΔ
-
Απόστολος Λύτρας: Ορίστηκε η ημερομηνία του γάμου με την Θεοδώρα Παπαδοπούλου – Που θα γίνει
-
Συγκλονιστική εικόνα: Η στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό δίπλα στους κάδους σκουπιδιών, στον Άλιμο