
Είναι η κοπέλα μου, τα έχουμε: Η απάντηση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν την ρώτησαν γιατί πάει συνέχεια στην Άννα Βίσση
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαΐου στο πλαίσιο της πρεμιέρας της θεατρικής παράστασης Θελεστίνα.
Η ηθοποιός μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παρά πέντε, ενώ απάντησε και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση.
Πρέπει να είμαστε ελεύθεροι. Δεν θέλω να μου περιορίζουν την ελευθερία μου, είπε αρχικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Για την επιστροφή του Παρά Πέντε ύστερα από 20 χρόνια, απάντησε: Μακάρι να δούμε το reunion του Παρά πέντε. Μακάρι να στρωθεί αυτό το παιδί (ο Καπουτζίδης), να γράψει . Εγώ ήθελα να γίνει ταινία. Ο κόσμος θέλει πολύ να μας δει ξανά μαζεμένους.
Για τις εμφανίσεις της στην Άννα Βίσση, απάντησε με χιούμορ: Η Βίσση είναι η κοπέλα μου! Τα έχουμε.
Πηγή