Παντρεύτnκε γνωστός και αγαπημένος πρώην παίκτης Survivor

July 24, 2025
Γνωστός και αγαπημένος πρώην διαγωνιζόμενος του Survivor παντρεύτηκε

Παντρεύτnκε γνωστός και αγαπημένος πρώην παίκτης Survivor


Διαφ.

Ο γάμος τελέστηκε στη Σαλαμίνα.

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του έζησε ο Τόνι Σταυράτης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του, Κατερίνα Καλλέργη, με την οποία μοιράζεται ήδη πολλά χρόνια κοινής πορείας.

width=460

Διαφ.

width=460

Διαφ.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Καματερό Σαλαμίνας, όπου και διαμένουν. Παρόντες στο μυστήριο ήταν στενοί συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι, ενώ την παράσταση έκλεψαν τόσο η νύφη με το εντυπωσιακό της νυφικό, όσο και η κόρη της, Εβελίνα.

Διαφ.

Κέρδισε στην αγάπη αντί για το Survivor ο Τόνι Σταυράτης

Διαφ.

Τους νεόνυμφους στεφάνωσαν δύο φίλοι του ζευγαριού, ο Γιώργος και ο Μέμος, που όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, ήταν εδώ και καιρό καπαρωμένοι για το συγκεκριμένο ρόλο, μιας και τους συνδέει βαθιά φιλία με τον γαμπρό.

Το ζευγάρι, παρά την επισημοποίηση της σχέσης τους με τον θρησκευτικό γάμο, δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά του, καθώς έχουν ήδη χτίσει μια ουσιαστική σχέση μέσα στα χρόνια. Ωστόσο, θέλησαν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δίνοντας έναν πιο συμβολικό χαρακτήρα στην ένωση τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: