ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ – ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ…

May 28, 2025
Έκτακτη δυσάρεστη ανακοίνωση για την Αθήνα Ωνάση – Μάθαμε τις ανεπιθύμητες ειδήσεις…

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ – ΜΑΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ…



Η περίφημη κοσμοπολίτικη πλαζ Nikki Beach του Σεν Τροπέ θα φιλοξενήσει και φέτος τους Ιππικούς Αγώνες Αθηνά Ωνάση (Longines Athina Onassis Horse Show).

Ανακοινώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα για το φημισμένο ιππικό φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει από 12 έως 14 Ιουνίου, με την ελίτ των Αμαζόνων και των ανδρών αναβατών να προβάρουν από τώρα περίτεχνα άλματα, προκειμένου να τα δώσουν όλα στην εκδήλωση, η οποία, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, αναβαθμίζει τη Ριβιέρα.

Όχι τυχαία: φιλοξενεί αποκλειστικά jet setters, γεγονός που ενισχύει το πρεστίζ της ως κοσμοπολίτικο θέρετρο για rich – και προαιρετικά famous. Ή almost famous. Οι συμμετέχοντες και οι καλεσμένοι, όλοι μέλη της διεθνούς αφρόκρεμας, θα μυηθούν στη φεστιβαλική ατμόσφαιρα που έχει οργανώσει το τιμ της βαθύπλουτης κληρονόμου -και τελευταία της δυναστείας του μύθου των θαλασσών Αριστοτέλη Ωνάση-, λέγοντας ηχηρό ναι στην τέχνη του ζην, στο στιλ Παμπελόνε, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Αγώνων.

Πρόκειται για μικρόκοσμο με τη σφραγίδα της επιχειρηματία, που εδώ και ένα χρόνο και κάτι παραπάνω κρατά τα ηνία και γαλλικής αλυσίδας σουπερμάρκετ (Casino): ο χώρος διεξαγωγής των Αγώνων διαθέτει χωριό, ιδανικό για αμετανόητες shoppies -πρόκειται για ειδικό ανοιχτό χώρο με διάφορα καταστήματα, μπαρ, εστιατόριο με γκουρμέ πιάτα, fusion και comfort food.

Το 2024, σύμφωνα με τη Le Monde, το Point de Vue και άλλα MME, η Αθηνά παρευρέθη ινκόγκνιτο -για λίγες ώρες- στους Αγώνες. Φέτος, δεν έχει γνωστοποιηθεί το πρόγραμμά της. Δεδομένου όμως ότι, σύμφωνα και με τα τελευταία δημοσιεύματα, δεν έχει ανακάμψει οικονομικά -από πρόπερσι πια δεν εικάζεται απλώς, αλλά γράφεται παντού ότι δεν συγκαταλέγεται στους δισεκατομμυριούχους, η πλάστιγγα γέρνει προς το όχι. Το πιθανότερο είναι να μη δώσει το παρών ούτε και φέτος στους Αγώνες για να μην υποχρεωθεί να μπει στη διαδικασία να απαντά στο οτιδήποτε… Από λίγο έως πολύ έχει αλλεργία στη δημοσιότητα – είναι ξεκάθαρο 30 χρόνια τώρα και πλέον, όπως γράφει η Ντονατέλλα Αδάμου στην Καθημερινή.

Ακόμα και αν επισκεφθεί, για λίγο ή περισσότερο, τον χώρο, μάλλον δεν θα θελήσει να καταγραφεί στον φακό, μας μεταφέρουν από το περιβάλλον της. Οι σπόνσορες πάντως… καλπάζουν με τη σειρά τους. Πέρα από τον στάνταρ -την κορυφαία φίρμα κοσμημάτων Longines-, είναι και άλλες λουσάτες μπράντες που φαίνονται ως χορηγοί στη διοργάνωση.

Στις 28.3.2025, για την ιστορία , η Αθηνά Ωνάση, ποζάροντας στο κόκκινο χαλί του ξακουστού παρισινού Κέντρου Πομπιντού, στο πλαίσιο γκαλά, ντυμένη στα μαύρα, έμοιαζε πιο αδύνατη από ποτέ, θορυβώντας έτσι πολύ κόσμο για το τι συμβαίνει με την υγεία της. Ακολούθησε κυκεώνας δημοσιευμάτων με πηχυαία ερωτηματικά σχετικά με σενάρια που τη θέλουν να βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας -τα πιο εξτρίμ γράφουν ότι πάσχει ήδη.

Στο μέτωπο του Ιονίου τώρα, ενώ ο ιδιοκτήτης του πρώην νησιού της οικογένειας Ωνάση, του Σκορπιού φυσικά, δισεκατομμυριούχος Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν έχει δώσει το σήμα για την επανεκκίνηση του λίφτινγκ του, ώστε να το μεταμορφώσει, όπως έχει εξαγγείλει, σε πριβέ θέρετρο, η Αθηνά μοιάζει να έχει ξεχάσει και πού ακριβώς στον χάρτη πέφτει η Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά, και στάνταρ μακριά από τους προβολείς, εξακολουθεί να διατηρεί αγαστές σχέσεις με την παιδική φίλη της και κάποτε με τη σειρά της κορυφαία Αμαζόνα, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι.

Πηγή Καθημερινή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: