«Τεράστιος» Σπανούλης: «Κουρασμένος από το μπάσκετ; Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν όλη μέρα να ταΐσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν το νοίκι»

June 4, 2025
Μεγάλη αντοχή ο Σπανούλης: Έχει κουραστεί από το μπάσκετ; Οι γονείς που δουλεύουν όλη μέρα για να θρέψουν τα παιδιά τους και να καλύψουν το ενοίκιο είναι αυτοί που κουράζονται πραγματικά

Τεράστιος Σπανούλης: Κουρασμένος από το μπάσκετ; Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν όλη μέρα να ταΐσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν το νοίκι


Διαφ.

Η Μονακό γνώρισε βαριά ήττα από τη Βιλερμπάν στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών στο γαλλικό πρωτάθλημα και ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε αν το πρόσφατο Final Four και η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό έχουν επηρεάσει τη ψυχολογία και τη φυσική κατάσταση των παικτών του

Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις με τους παίκτες από τότε που επιστρέψαμε. Η αλήθεια είναι μία: είμαστε άδειοι. Σωματικά και ψυχικά. Δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είναι το μπάσκετ. Υποτίθεται ότι το αγαπάς, ότι αγαπάς να παλεύεις για τίτλους. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που βλέπω, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: είναι δική μου ευθύνη να το διορθώσω εξήγησε ο κόουτς των Μονεγάσκων.

Και πρόσθεσε: Κουρασμένοι; Κουρασμένοι είναι οι γονείς που δουλεύουν όλη μέρα για να ταΐσουν τα παιδιά τους και να πληρώσουν το νοίκι. Κουρασμένοι από το μπάσκετ; Δεν το δέχομαι. Πρέπει πάντα να θέλεις να αποδείξεις πράγματα στο γήπεδο. Αυτό δεν γίνεται με λόγια. Γίνεται με πράξεις. Αν κάποιος μου πει “είχα μια κακή μέρα”, “δεν ήμουν πνευματικά έτοιμος”, μπορώ να το καταλάβω. Αλλά “κουρασμένος”; Όταν είσαι εκατομμυριούχος και έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα; Αυτό είναι προσβολή για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που παλεύουν κάθε μέρα για έναν πολύ διαφορετικό μισθό.

Διαφ.

Για την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς που τέθηκε εκτός ομάδας, είπε: Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Ρωτήστε τον πρόεδρο ή τον GM. Όλοι έχουν γράψει για το θέμα, θα δούμε τι θα γίνει. Φυσικά και μπορεί να επηρεάσει την ομάδα. Όταν λείπει ο ηγέτης σου, και μάλιστα ύστερα από μια τέτοια απόφαση, τότε είναι στο χέρι των υπολοίπων να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Πολλές φορές οι παίκτες παραπονιούνται ότι δεν παίρνουν αρκετές μπάλες, ότι ο Μάικ Τζέιμς κρατάει πολύ τη μπάλα… Τώρα είναι η στιγμή τους. Δείξτε κάτι! Δείξτε ότι είστε καλύτεροι από αυτό. Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πηγή κινήτρου για όλους.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: