
Τραγική κατάληξη: Ανασύρθηκε νεκρός έξω από την Αθήνα
Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης ενός 80χρονου κολυμβητή χθες (1/8) το μεσημέρι στην Κινέτα Αττικής, όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή, παρά τις άμεσες προσπάθειες των Αρχών.
Οι Λιμενικές Αρχές Αγίων Θεοδώρων και Ίσθμιων ενημερώθηκαν για άνδρα που βρισκόταν σε δυσχερή θέση στη θάλασσα και ενεργοποίησαν άμεσα το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το ιδιωτικό σκάφος «ΙΝΤΟ» Σ.Κ. 1054, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Ο ηλικιωμένος περισυνελέγη χωρίς αισθήσεις από τα δύο σκάφη και μεταφέρθηκε στην ξηρά, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο». Εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Για τα αίτια του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε Photobombing στον Τζόκοβιτς και τα σχόλια έπεσαν βροχή
-
Η βασίλισσα Σοφία επιλέγει Ελλάδα για μια νέα αρχή – Αποχωρεί από τη βασιλική ζωή στην Ισπανία
-
Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα, Σάββατο 2 Αυγούστου