
Με μια λέξη: Η Έλενα Ακρίτα «έσφαξε με το βαμβάκι» Μαρέβα-Κυριάκο και τα “xaxa” έπεσαν βροχή
Μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με μία λέξη ήταν αρκετή για να προκαλέσει κύμα σχολίων και γέλιου στα social media, με αφορμή την εμφάνιση του πρωθυπουργικού ζεύγους τον Δεκαπενταύγουστο.
Η παρουσία του ζεύγους στις Κορακιές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρέθηκαν τον Δεκαπενταύγουστο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στις Κορακιές, όπου παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία.
Ο πρωθυπουργός πέρασε τις μέρες αυτές στον τόπο καταγωγής του μαζί με τη σύζυγό του, η εμφάνιση της οποίας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Πολλοί χρήστες σχολίασαν όχι μόνο το στυλ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, αλλά και το χαμόγελο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα, που είναι γνωστή για τον αιχμηρό και άμεσο λόγο της, ανάρτησε φωτογραφία του ζεύγους στον προσωπικό της λογαριασμό. Με μία μόνο λέξη κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να σκορπίσει γέλιο στους χιλιάδες ακόλουθούς της.
«Κατάνυξη», έγραψε η Ακρίτα, με τα “xaxa” να πέφτουν βροχή και τα σχόλια των χρηστών να ακολουθούν. Πολλοί σχολίασαν ότι η εμφάνιση της κ. Γκραμπόφσκι θύμιζε περισσότερο παραλία παρά εκκλησία.
Το αιχμηρό σχόλιο για την Μπέτυ Μπαζιάνα
Το πρώτο σχόλιο της συγγραφέως και βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ ξεχώρισε, συγκεντρώνοντας πάνω από 500 likes:
«Δεν τολμώ να σκεφτώ τι χαμός θα γινόταν αν το είχε βάλει η Μπέτυ Μπαζιάνα», έγραψε, αναφερόμενη στη σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Το ποστάρισμα στο facebook
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook:
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Φωτιά δίπλα από την Ιόνια Οδό – Από την Παλαιά Εθνική η κυκλοφορία
-
Τραγικός θάνατος για 30χρονο μοντέλο και υποψήφια miss universe από τη Ρωσία
-
Ακτινοβολία στο σπίτι: Κανόνες προστασίας για Wi-Fi, κινητά και ασύρματα