ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ – ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

September 2, 2025

ΞΕΨΥΧΗΣΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ – ΣΟΚ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ


Διαφ.

Θρήνος στην Εύβοια – «Έσβησε» ο Μάνος Παντελάκης μετά από θανατηφόρο τροχαίο στα Ψαχνά

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Νέα Αρτάκη και ολόκληρη την Εύβοια, καθώς έγινε γνωστός ο θάνατος του 35χρονου Μάνου Παντελάκη, ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, έπειτα από δύο ημέρες νοσηλείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εκλιπών ήταν συνεπιβάτης στο δίκυκλο που ενεπλάκη στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Αυγούστου, στον δρόμο Ψαχνά – Πολιτικά, στο ύψος του εργοστασίου «Παλίρροια», στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Διαφ.

Στο μοιραίο δίκυκλο επέβαιναν ο Μάνος Παντελάκης και ένας 21χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Διαφ.

Διαφ.

Από την πρόσκρουση, ο Μάνος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαφ.

Ο 35χρονος ήταν συνιδιοκτήτης του ιταλικού εστιατορίου «Mangio» στη Νέα Αρτάκη, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για τον χαρακτήρα, την εργατικότητα και την ευγένειά του. Ο θάνατός του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και κατοίκους της περιοχής.

Η αστυνομία και η Τροχαία διεξάγουν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, το οποίο οδήγησε στον χαμό δύο νέων ανθρώπων και συγκλόνισε ολόκληρη την Εύβοια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: