Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη με τον Σπανάκη της ΝΔ: «Άμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες, να πάμε σπίτι μας»

September 11, 2025

Eκvεupiστnκε η Ανθή Βούλγαρη με τον Σπανάκη της ΝΔ: «Άμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες, να πάμε σπίτι μας»


Διαφ.

Κόντρα Ανθής Βούλγαρη – Βασίλη Σπανάκη σε υψηλούς τόνους στον αέρα του Μega.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», όπου οι δημοσιογράφοι Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος φιλοξενούσαν τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Σπανάκη για να συζητήσουν τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Ωστόσο, η συζήτηση ξέφυγε από το αναμενόμενο πλαίσιο, με την παρουσιάστρια να υψώνει τους τόνους και να απαντά με μία ατάκα που έγινε viral.

Διαφ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανθή Βούλγαρη επισήμανε στον καλεσμένο της πως αποφεύγει να απαντήσει ευθέως στα ερωτήματα, με τον ίδιο να αντιδρά.

Διαφ.

Ο κύριος Σπανάκης ανέφερε πως δεν του δίνεται ο χρόνος για να αναπτύξει τις απόψεις του.

Διαφ.

«Kύριε Σπανάκη, είμαστε εδώ για να ρωτάμε, δεν θα το πάμε έτσι σήμερα.

Διαφ.

Άμα θέλετε να κάνουμε τις γλάστρες, να πάμε σπίτι μας.

Μισό λεπτό!

Θέλουμε να απαντάτε, σας παρακαλώ!

Να κάνουμε διάλογο» παρατήρησε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να του τονίζει:

«Μα διάλογο κάνουμε».

«Με διακόπτετε σκοπίμως.

Δεν σέβεστε τον συνομιλητή σας, κυρία Βούλγαρη» απάντησε ο κος Σπανάκης, με την Ανθή Βούλγαρη να του ανταπαντά:

«Είστε πολύ ασεβής».

Το στιγμιότυπο γρήγορα κυκλοφόρησε στα social media, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν τον δυναμισμό της παρουσιάστριας, αλλά και την οξύτητα του διαλόγου.

Οι συζητήσεις γύρω από την πολιτική αντιπαράθεση μεταφέρθηκαν εκτός τηλεοπτικού στούντιο, με το κοινό να παίρνει θέση για το αν οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι πιο αυστηροί με τους πολιτικούς καλεσμένους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα το κλίμα στην εκπομπή ήταν πιο χαλαρό, με κεράσματα που είχαν φτάσει στο πλατό να δημιουργούν μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η πολιτική συζήτηση για τα μέτρα της κυβέρνησης αποδείχθηκε αρκετά φορτισμένη, με το επεισόδιο να επισκιάζει τις πιο ήρεμες στιγμές.

Η «Κοινωνία Ώρα Mega» έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με στόχο να κυριαρχήσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, συνδυάζοντας σκληρή πολιτική συζήτηση με πιο ελαφριές στιγμές καθημερινότητας.

Η αντιπαράθεση της Ανθής Βούλγαρη με τον Βασίλη Σπανάκη δείχνει ότι οι συντελεστές δεν διστάζουν να φέρνουν τους πολιτικούς προ των ευθυνών τους, ακόμα κι αν αυτό δημιουργεί τηλεοπτικές εκρήξεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: