
Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια: Πέθανε η κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού
Πέθανε η κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια
«Ήταν ένα συμπαθέστατο κορίτσι, ήσυχο, μορφωμένο, καλλιεργημένο σεμνό και απλό»
Η Μπέσσυ Λαιμού
Η κόρη του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού και της συζύγου του Μπέσσυς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη της οικογένεια.
Ο Διαμαντής Λεμός και η Μπέσσυ Λεμού
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του εφοπλιστή Διαμαντή Λαιμού, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον ξαφνικό θάνατό της.
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 28χρονης κόρης του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λεμού, Μαρίσσας.
Η 28χρονη, που στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με τον ξαφνικό της θάνατο να έχει προκαλέσει σοκ στην εφοπλιστική οικογένεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Διαμαντής Λεμός βρισκόταν στην Αθήνα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ η Μπέσσυ Λεμού ήταν στο Μονακό μαζί με τους δίδυμους γιους της για έναν γάμο. Την κοπέλα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα η οικονόμος της.
Η Χρυσάνθη Λαιμού, θεία του Διαμαντή Λαιμού δήλωσε στα parapolitika.gr:
«Όλη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λαιμού. Ήταν ένα συμπαθέστατο κορίτσι, ήσυχο, μορφωμένο, καλλιεργημένο σεμνό και απλό. Της άρεσε η τέχνη και το θέατρο, ασχολιόταν με το θέατρο. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δύναμη και κουράγιο!».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Χρίστος Κούγιας: Το νέο επιχειρηματικό του ξεκίνημα μετά την απώλεια του πατέρα του
-
Μεγάλη μέρα – Πως νηστεύουμε την ημέρα του Σταυρού; Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
-
Σηκώθηκε στο πόδι όλη η γειτονιά από το ουρλιαχτό της μάνας: Πατέρας σκότωσε τους 3 ανήλικους γιους του