Άννα Βίσση-Καλλιμάρμαρο: Τα τελικά συμπεράσματα από τις δυο μεγάλες συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο

September 15, 2025
Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο: Τα βασικά συμπεράσματα από τις δύο μεγάλη συναυλίες

Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση από τις δυο μεγάλες συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο


Διαφ.

Η Άννα Βίσση έγραψε ιστορία

style=”width:100%; height:100%;”

allow=”encrypted-media; accelerometer; autoplay; clipboard-write; gyroscope; picture-in-picture; payment”

Διαφ.

allowfullscreen

frameborder=”0″

Διαφ.

scrolling=”no”

loading=”lazy”

referrerpolicy=”unsafe-url”

src=”https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=40599z1tlzb8ycm4&playlistId=v-dct69uhh8qa9″

>

@vissitok Όταν είσαι η @annavissiofficial και γεμίζεις 2 φορές το Καλλιμάρμαρο με 130.000 θεατές, αφήνεις τους άλλους να αναρωτιούνται πόσο είσαι, πώς το κάνεις και άλλα τέτοια! ???? @fannatics #VissiTok #TikTokGR #AnnaVissi #VissiKallimarmaro #ΑπολυτηΕλληνιδαΣταρ ♬ original sound – vissitok

Τα εισιτήρια κυμαίνονταν από 20 έως 120 ευρώ, καλύπτοντας όλα τα βαλάντια. Αν λάβουμε υπόψιν ότι η πλειοψηφία των θεατών αγόρασε εισιτήρια μεσαίας κατηγορίας (40-60 €),

width=1068

Το συνολικό ακαθάριστο πλησιάζει τα 5.000.000 ευρώ.

Φυσικά, από αυτά πρέπει να αφαιρεθούν τα τεράστια έξοδα παραγωγής: σκηνικά, φωτισμός, ήχος, προσωπικό, τεχνικοί, ασφάλεια, ορχήστρα, καθώς και οι άδειες χρήσης του χώρου. Το κόστος για μια τέτοια μεγαλειώδη διοργάνωση υπολογίζεται σε 600.000 ευρώ. Ωστόσο, ακόμη και με υψηλές δαπάνες, το καθαρό κέρδος παραμένει εντυπωσιακό και μπορεί να φτάνει και τα 4.400.000 ευρώ.

Οι δύο συναυλίες της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο δεν αποτέλεσαν μόνο καλλιτεχνικό γεγονός, αλλά και μια από τις πιο επικερδείς διοργανώσεις στην Ελλάδα. Η Βίσση απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι μπορεί να γεμίζει στάδια, να συγκινεί το κοινό και ταυτόχρονα να κινεί μια τεράστια μουσική βιομηχανία γύρω από το όνομά της.

Μεγάλο μέρος των εσόδων από τη μεγαλειώδη συναυλία θα διατεθεί για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

width=602

width=603

width=602

width=1068

Άλλωστε η Άννα Βίσση είναι Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο στηρίζοντας και εκείνη τον Σύλλογο που προσφέρει ένα σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία, με ιδρύτρια την αείμνηστη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και Πρόεδρο την κόρη της Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία συνεχίζει με όραμα και ευθύνη να στέκεται στο πλευρό των παιδιών που δίνουν τη δική τους μάχη. Το παρών στο Καλλιμάρμαρο έδωσαν χιλιάδες φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: