Ρέθυμνο: Εκεί που περπατούσε βρήκε ξαφνικά τον πιο τραγικό θάνατο: Μακάβριο τέλος για τον 29χρονο που έπεσε από το πεζοδρόμιο

September 18, 2025
Ρέθυμνο: Ο 29χρονος έχασε τη ζωή του ξαφνικά καθώς έπεσε από το πεζοδρόμιο σε ένα τραγικό ατύχημα

Εκεί που περπατούσε βρήκε ξαφνικά τον πιο τραγικό θάνατο: Μακάβριο τέλος για τον 29χρονο που έπεσε από το πεζοδρόμιο


Διαφ.

Τραγωδία σημειώθηκε στον Πλακιά Ρεθύμνου τα ξημερώματα Πέμπτης (18/9), όταν ένας 29χρονος Γερμανός τουρίστας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άνδρας περπατούσε ξημερώματα στον Πλακιά και για άγνωστη αιτία έχασε την ισορροπία του, σκόνταψε κι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όμως ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαφ.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές ενώ εικάζεται ότι ο 29χρονος τουρίστας βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

width=1700

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: