
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζήτησε 100.000 ευρώ από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
Το ποσό των 100.000 ευρώ ζήτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για να τραγουδήσει μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket!
Την αποκάλυψη έκανε, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου μέσα από το “Happy Day” μιλώντας για τον εορτασμό της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στη Ρίγα.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρχικά οι άνθρωποι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ώστε να γιορτάσουν σε αυτόν την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο διάσημος τραγουδιστής ζήτησε το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ ως προσωπική αμοιβή και λειτουργικά κόστη ώστε να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο όπου τον φιλοξενεί αυτό τον καιρό για μια ειδική prive εμφάνιση όπως αυτή του πάρτι της Εθνικής.
Τα λεφτά ωστόσο είναι… υπερβολικά κι αυτό έκανε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να στραφούν αλλού.
Το Poseidonio άνοιξε αφιλοκερδώς και ο Θοδωρής Φέρρης έκανε μία επιπλέον εμφάνιση, με την εθνική ομάδα (η ομοσπονδία συγκεκριμένα) να πληρώνει μόνο τα έξοδα για το προσωπικό.
Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο Κ. Αργυρός προσπάθησε μετά να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για να κάνει διαφορετικό deal, αλλά είχε ήδη κλείσει η συμφωνία για το Posidonio.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Σχολεία: Χωρίς μαθήματα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου
-
ΕΚΤΑΚΤΟ – Μόλις διέppευσαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Γιώργου Μαζωνάκη – Τι έδειξαν
-
Μαρίσσα Λαιμού: Χωρίς τέλος το θρίλερ για τον θάνατο της – Στην Αθήνα η ταφή της