ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΔΙΗΣΗ ΣΟΚ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ

September 27, 2025
Έκτακτη Ανακοίνωση Σοκ: Αγνοείται η Συνοδός του Δημοφιλούς Τραγουδιστή που Είχαν Δολοφονήσει

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΔΙΗΣΗ ΣΟΚ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ


Διαφ.

Τελευταία φορά που την είδαν πριν χαθούν τα ίχνη της ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα αφότου αναγνωρίστηκαν οι δύο σοροί που είχαν βρεθεί μέσα σε σακούλες σκουπιδιών

Ανησυχία έχει προκαλέσει η εξαφάνιση μίας ηθοποιού από τη Βενεζουέλα, η οποία συνόδευε τον Κολομβιανό τραγουδιστή, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του βρέθηκαν δολοφονημένοι στην Πόλη του Μεξικού.

Η Γενική Εισαγγελία δημοσίευσε στα επίσημα δίκτυά της την αφίσα της αγνοούμενης Angelica Yetsey Torrini Leon, γνωστής ως Angie Miller, η οποία ήταν η σύντροφος του Κολομβιανού τραγουδιστή B-King και τον συνόδευε κατά τις τελευταίες ημέρες του στο Μεξικό.

Διαφ.

width=900

Διαφ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μίλερ “εθεάθη για τελευταία φορά στις 23 Σεπτεμβρίου 2025 στην Πόλη του Μεξικού”.

Διαφ.

Η τοποθεσία, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη αφίσα, συμπίπτει με την πόλη όπου εθεάθη για τελευταία φορά ο B King: ένα γυμναστήριο σε συνοικία της μεξικανικής πρωτεύουσας. Υπάρχουν επίσης ανεπίσημες εκδοχές που υποστηρίζουν ότι ο τελευταίος γνωστός σταθμός τους, στο εσωτερικό της πόλης, αφού τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν βίντεο με ένα αυτοκίνητο που πιθανότατα τους μετέφερε στην τοποθεσία όπου σκοτώθηκαν.

Διαφ.

Πριν από την εξαφάνισή της, η ηθοποιός από τη Βενεζουέλα σοκαρισμένη από τη δολοφονία του συντρόφου της και του φίλου και συνεργάτη του, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Σήμερα μισώ το Μεξικό περισσότερο από τη ζωή μου (…) δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει”.

Η Γενική Εισαγγελία της Πόλης του Μεξικού επιβεβαίωσε στις 22 Σεπτεμβρίου 2025 ότι τα πτώματα που βρέθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου αντιστοιχούσαν στα πτώματα του B King και του Jorge Luis Herrera Ramos, γνωστού ως DJ Regio Clown.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: