
Αγαπημένος ηθοποιός Αγνώριστος αγκαλιά με πανέμορφη συμπρωταγωνίστριά να παίζει σε παιδική παράσταση
Αγνώριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης 25 χρόνια πριν: Αγκαλιά με συμπρωταγωνίστριά του [εικόνες]
Ντυμένος πρίγκιπας, με μακρύ μαλλί και χωρίς γένια, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται εντελώς αγνώριστος στην παιδική παράσταση “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” η οποία ανέβηκε το 2005 στο “Θέατρο Γκλόρια”
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών μετά το τροχαίο που προκάλεσε, προσκρούοντας με το αγροτικό του τζιπ πάνω σε σταθμευμένα ΙΧ και μια μάντρα στη Φιλοθέη.
Η δίκη του έχει οριστεί για τις 8 Οκτωβρίου, όμως τα σχόλια δίνουν και παίρνουν τόσο για το γεγονός όσο και για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.
Με αφορμή την προσωρινή… αθέμιτη δημοφιλία του, το Studio Κλεισθένης θυμήθηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού και σκηνοθέτη από το μακρινό πια 2005, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έπαιζε σε παιδική παράσταση.
Ντυμένος πρίγκιπας, με μακρύ μαλλί και χωρίς γένια, φαίνεται εντελώς αγνώριστος στην παιδική παράσταση “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” η οποία ανέβηκε το 2005 στο “Θέατρο Γκλόρια”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Σε άλλη φωτογραφία, ποζάρει δίπλα σε συμπρωταγωνίστριά του, καθώς χαμογελούν και οι δύο στον φακό.