
”ΒΟΜΒΑ” Δείτε την ανακοίνωση της Ελένης Ράντου για τoν Πάνo Poύτσι..
Ελένη Ράντου για Ρούτσι: «Ένας άνθρωπος προσφέρει τη ζωή του και τα ΜΜΕ ασχολούνται με το τροχαίο του Μπισμπίκη»
Η Ελένη Ράντου κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι υποβαθμίζουν την υπόθεση, την ώρα που, όπως σημειώνει, ο Ρούτσι «προσφέρει τη ζωή του»
Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η Ελένη Ράντου σχολίασε τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι, πατέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη, o οποίος συνεχίζει για 18η ημέρα.
Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι υποβαθμίζουν την υπόθεση, την ώρα που, όπως σημειώνει, ο Ρούτσι «προσφέρει τη ζωή του» προκειμένου να αποσπάσει την αλήθεια για το παιδί του.
Αντίθετα, καυτηρίασε το γεγονός πως κυριαρχούν στα δελτία ειδήσεων και τα social media λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα του Βασίλη Μπισμπίκη.
Στην ανάρτησή της, η Ελένη Ράντου αναφέρει:
«Ενας ανθρωπος μες τη μεση του Συνταγματος, οχι πολυ μακρια, προσφερει τη ζωη του με την αντιτιμο μια αληθινη πληροφορια για το παιδι του, κι ολα τα μεσα ασχολουνται με τις υλικες βλαβες ενος τροχαιου. Ενταξει, καραλαβαινω…Οταν τα γεγονοτα ειναι πραγματικα σκληρα παντα αλληθοριζουμε. Κοιταμε αυτα που μας διασκεδαζουν κι ολας. Αλλα αν ξαναπεσω σ αλλη δημοσιευση για το τροχαιο θα τα κλεισω ολα. Σιχαθηκα την ενημερωση μας μεσα .. Με κανει να ντρεπομαι . Δεν ειμαστε ετσι, ετσι μας θεωρουν».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσoκoμεio..
-
Πολλά δάκρυα για τον τραγοuδιστή Bασiλη Παϊτέpη..
-
Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο με πατίνι στην Πέτρου Ράλλη – Συγκρούστηκε με μηχανή που τον εγκατέλειψε