Έχει γίνει σκιά του εαυτού της, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι: Δύσκολες ώρες για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, δεν απαντάει σε κανέναν

October 6, 2025

Έχει γίνει σκιά του εαυτού της, είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι: Δύσκολες ώρες για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, δεν απαντάει σε κανέναν


Διαφ.

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.

Δύο χρόνια μετά την τραγωδία στην οικογένεια της μεγάλης κωμικού Γεωργίας Βασιλειάδου, με τον θάνατο της εγγονής της, και η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Φωτεινή Αποστολίδη ανεβαίνει τον δικό της σιωπηλό γολγοθά με την απώλεια της πολυαγαπημένης της κόρης.

Καθηλωμένη πλέον στο κρεβάτι, λιγομίλητη, χωρίς να δέχεται καμιά επίσκεψη και χωρίς να περιμένει τίποτα, έχει στο μυαλό της μόνο την κόρη της και το τραγικό φευγιό της. Κανένας πλέον από την οικογένεια Αποστολίδη δεν μπορεί να την παρηγορήσει, μιας και ο θάνατος αυτός ήταν εντελώς απρόσμενος σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Διαφ.

Διαφ.

Η Φωτεινή Αποστολίδη μετά τον θάνατο της κόρης της έχει γίνει σκιά του εαυτού της. Δεν ζητάει πλέον να θυμάται τίποτα από τα ένδοξα χρόνια που έζησε μαζί με τη μητέρα της Γεωργία Βασιλειάδου, η οποία την είχε πάντα κοντά της και τη γνώριζε σε όλους τους θιάσους, μιας και ήταν το στερνοπούλι της, το οποίο απέκτησε σε μεγάλη ηλικία.

Διαφ.

Διαφ.

Πλέον η γηραιά γυναίκα δεν δέχεται επισκέψεις, ενώ δεν απαντάει και στα τηλέφωνα, θέλοντας έτσι να αποφύγει κάθε είδους συγκίνηση αλλά και επισκέψεις, καθώς η υγεία της έχει πλέον επιβαρυνθεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: