Σπάραξε όλη η εκκλησία: Το στεφάνι που έστειλε ο Νίκος Πατέρας στην κηδεία της Μαρίσσας Λαιμού – Εικόνες από το τελευταίο αντίο

October 10, 2025

Σπάραξε όλη η εκκλησία: Το στεφάνι που έστειλε ο Νίκος Πατέρας στην κηδεία της Μαρίσσας Λαιμού – Εικόνες από το τελευταίο αντίο


Διαφ.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ταφή της Μαρίσσας Λαιμού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

Η 30χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας της, Διαμαντής Λαιμός βρισκόταν στην Αθήνα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, ενώ μητέρα της, η Μπέσσυ Λαιμού ήταν στο Μονακό μαζί με τους δίδυμους γιους της για έναν γάμο. Την Μαρίσσα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα η οικονόμος της. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου, προκαλώντας σοκ.

Διαφ.

Το TLIFE βρέθηκε με διακριτικότητα στο Α΄ Νεκροταφείο.

Διαφ.

Δες τα στιγμιότυπα.

Διαφ.

Διαφ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή άρθρου: tlife.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: