«Τον πέταξαν Avoμα χέρια»: Η Σοφία Καλογήρου σuγκλovίζει για τον γιο της Βασίλη με νέα Aιvιγματικn ανάρτηση

October 11, 2025

«Τον πέταξαν Avoμα χέρια»: Η Σοφία Καλογήρου σuγκλovίζει για τον γιο της Βασίλη με νέα Aιvιγματικn ανάρτηση


Διαφ.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της εισαγγελέως Σοφίας Καλογήρου – Αποστολάκη για τον γιο της και οι νέες υπόνοιες

Με λόγια βαθιά φορτισμένα συγκινησιακά, η εισαγγελέας Σοφία Καλογήρου – Αποστολάκη επανήλθε στη δημόσια σφαίρα με μια σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου της, Βασίλη Καλογήρου, του οποίου η σορός είχε βρεθεί πριν από μερικούς μήνες σε λόφο του Τυρνάβου. Παρά το πέρασμα του χρόνου, η μητέρα επιμένει να αναζητά απαντήσεις για τις συνθήκες του χαμού του παιδιού της, αφήνοντας ξανά υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια και απορρίπτοντας την εκδοχή του ατυχήματος.

«Άνομα χέρια και μυαλά γεμάτα κακία»

Η νέα της ανάρτηση, γεμάτη πόνο, πίστη και μητρική αγάπη, συνοδεύεται από σπαρακτικά λόγια:
«Με το ίδιο μπουφάν, καρδούλα μου, απαθανάτιζες την ομορφιά, περιμένοντας το καράβι να μας πάει στο μοναστήρι μας… Στις 17/2/25 φωτογράφισαν το σώμα σου αλλιώς, όπως το κατάντησαν και το πέταξαν άνομα χέρια και μυαλά γεμάτα κακία… Η ψυχή σου, όμως, λάμπει εκεί ψηλά και υμνεί και δοξολογεί τον Κύριό μας…».
Η φράση «άνομα χέρια και μυαλά γεμάτα κακία» συγκλόνισε το κοινό, ενισχύοντας την αίσθηση ότι η εισαγγελέας θεωρεί τον θάνατο του γιου της αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

Διαφ.

Ερωτήματα και δημόσια στήριξη

Η ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά από νέα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε ευρήματα σχετικά με τη σορό του 29χρονου, προκαλώντας έντονη αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η ίδια, με αποφασιστικότητα και θάρρος, δηλώνει πως «φοβάμαι για τον αιφνίδιο θάνατό μου», εκφράζοντας ανοιχτά την ανησυχία της για πιθανά “σκοτεινά” κίνητρα πίσω από την τραγωδία.

Διαφ.

Η εισαγγελέας είχε στο παρελθόν αναφέρει ότι «του έκοψαν το δάχτυλο εν ζωή», υπονοώντας βασανισμό, ενώ είχε γράψει επίσης «Ξέρουν ότι λένε ψέματα», δείχνοντας πως δεν εμπιστεύεται τα επίσημα πορίσματα. Παρά τη θλίψη της, παραμένει όρθια και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, για να δικαιώσει τη μνήμη του Βασίλη, τον οποίο περιγράφει ως «φωτεινό πλάσμα με καθαρή ψυχή».

Διαφ.

Το συγκλονιστικό μήνυμά της συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από πολίτες, συναδέλφους και φίλους, που στέκονται στο πλευρό της ζητώντας να αποκαλυφθεί η αλήθεια πίσω από τον θάνατο του 29χρονου νέου.

Διαφ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: