Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας με νεκρό 45χρονο μοτοσικλετιστή

October 16, 2025
Καταστροφική εις βάρος 45χρονου μοτοσικλετιστή στο κέντρο της Αθήνας

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας με νεκρό 45χρονο μοτοσικλετιστή


Διαφ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό συγκρούστηκε με τη μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 45χρονος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να εκτιναχθεί στην άσφαλτο και να υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα.

Διαφ.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος λίγο πριν από την Αμερικανική Πρεσβεία, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος για αρκετή ώρα, καθώς στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαφ.

Παρά την άμεση μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και συγκλονίζοντας όσους βρέθηκαν στο σημείο.

Διαφ.

Η Τροχαία Αθηνών έχει αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία σύγκρουση. Εξετάζεται αν υπήρξε παραβίαση προτεραιότητας, υπερβολική ταχύτητα ή κάποιο άλλο λάθος που οδήγησε στην τραγωδία.

Διαφ.

Η Βασιλίσσης Σοφίας είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους οδικούς άξονες της Αθήνας, με καθημερινή κίνηση και υψηλό αριθμό ατυχημάτων, ειδικά στις πρωινές ώρες αιχμής. Οι αρχές υπενθυμίζουν στους οδηγούς την ανάγκη για αυξημένη προσοχή και τήρηση των ορίων ταχύτητας, ιδιαίτερα στις λεωφόρους όπου κινούνται ταυτόχρονα οχήματα διαφορετικών τύπων.

Η τραγωδία του 45χρονου έρχεται να προστεθεί στα συνεχή θανατηφόρα τροχαία που σημειώνονται στην πρωτεύουσα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την επικινδυνότητα των δρόμων και την ανάγκη για πιο αυστηρά μέτρα οδικής ασφάλειας.

Πηγή: postnow.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: