Αφίδνες: Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τους τέσσερις τραυματίες – Σε απόσταση 20μ. εκτινάχθηκαν τα καθίσματα

October 17, 2025

Αφίδνες: Πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς και τους τέσσερις τραυματίες – Σε απόσταση 20μ. εκτινάχθηκαν τα καθίσματα


Διαφ.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (17/10), στον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών.

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος.

Διαφ.

Η φονική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών–Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Διαφ.

Με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, ένα μπλε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε αλλοδαποί, κινούμενο στον παράδρομο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, καθώς εκείνη την ώρα έβρεχε.

Διαφ.

Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο, μαύρο Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ένα άτομο.

Διαφ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε καθίσματα εκτινάχθηκαν σε ακτίνα ακόμα και 20 μέτρων, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με δεκαπέντε πυροσβέστες, που επιχείρησαν για αρκετή ώρα στον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ η κυκλοφορία στον παράδρομο της εθνικής οδού διακόπηκε για αρκετή ώρα, καθώς το οδόστρωμα είχε γεμίσει συντρίμμια από τα δύο οχήματα.

Η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: