«Ξύπνησα ένα βράδυ μούσκεμα…»: Έτσι κατάλαβε ότι έχει καρκίνο ο Διονύσης Σαββόπουλος – Η μία και μοναδική φορά που μίλησε για την αρρώστια του

October 22, 2025

«Ξύπνησα ένα βράδυ μούσκεμα…»: Έτσι κατάλαβε ότι έχει καρκίνο ο Διονύσης Σαββόπουλος – Η μία και μοναδική φορά που μίλησε για την αρρώστια του


Διαφ.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Διονύσης Σαββόπουλος πέθανε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο από το 2021. Έφυγε από τη ζωή αφήνοντας στην κοινωνία μια τεράστια μουσική παρακαταθήκη που θα συντροφεύει γενιές και γενιές.

Διαφ.

Διονύσης Σαββόπουλος: Όταν είχε μιλήσει για τον καρκίνο

Ήταν στις αρχές του 2025 όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο ίδιος είχε τότε κάνει γνωστό πως το 2020, είχε απευθυνθεί σε ειδικούς λόγω ενοχλήσεων, όπου του είχαν διαγνώσει όγκο στον πνεύμονα.

Διαφ.

«Μια και είχα χρόνο στη διάθεσή μου, πήγα να δω τους γιατρούς, γιατί είχα κάτι ενοχλήσεις. Στις εξετάσεις διαπιστώθηκε καρκίνος στον πνεύμονα… σάς το λέω αυτό για προσέχετε, να ‘χετε το νου σας, κι αν – ο μη γένοιτο – σάς συμβεί, μη φοβηθείτε, αντιμετωπίστε το, κι έχει ο Θεός», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαφ.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: