Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη μητροκτονία στα Τρίκαλα: Την έσφιξε με τόση δύναμη που έβγαλε αίμα από τα μάτια (εικόνες)

October 23, 2025

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη μητροκτονία στα Τρίκαλα: Την έσφιξε με τόση δύναμη που έβγαλε αίμα από τα μάτια (εικόνες)


Διαφ.

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας της 54χρονης που δολοφονήθηκε από τον 18χρονο γιο της στα Τρίκαλα.

Διαφ.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στη σορό του θύματος προκύπτει ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

Διαφ.

Μάλιστα, βρέθηκε αίμα στα αυτιά και στα μάτια της 48χρονης κάτι που δείχνει ότι ο 18χρονος κράτησε σφιχτά την πετσέτα στον λαιμό της μητέρας του, μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Διαφ.

Ο θάνατος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική, έγινε λίγη ώρα πριν τηλεφωνήσει στις Αρχές ο 18χρονος.

Διαφ.

Πώς έγινε η τραγωδία στα Τρίκαλα

Μητέρα και γιος παρακολουθούσαν τηλεόραση στο σπίτι της το πρωί της Τρίτης (21/10).

Ξαφνικά, ο 18χρονος πήγε στο μπάνιο, πήρε μία πετσέτα και έπνιξε τη μητέρα του.

«Ήθελα πάντα να σκοτώσω τη μάνα μου, γιατί δεν με πρόσεχε, με μάλωνε και είχε πάρα πολλές σχέσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του 18χρονου στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος, μαθητής ΕΠΑΛ, δεχόταν τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιο των γονέων του, συστηματικό bullying από συνομήλικούς του για την οικογενειακή του κατάσταση.

«Δεν έχω κανέναν φίλο, με έχουν στο περιθώριο», φαίνεται πως είπε στους αστυνομικούς.

Μετά το διαζύγιο, ο 18χρονος ζούσε με τον πατέρα του σε διπλανό χωριό. Την περασμένη Παρασκευή επισκέφτηκε τη μητέρα του.

Κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συνέβη το πρωί της Τρίτης στο σπίτι και ο 18χρονος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ίδια του τη μητέρα.

Τρίκαλα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 18χρονος που έπνιξε τη μητέρα του

Στα δικαστήρια Τρικάλων οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10) ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 18χρονου, Νίκος Αλεξίου, ζήτησε προθεσμία για την απολογία του εντολέα του, καθώς και να αιτηθεί τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να εκτιμηθεί η ψυχική κατάσταση του νεαρού.

Ο νεαρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (24/10).


Πηγή

Διαβάστε επίσης: