Αμαλία Κωστοπούλου: Το ονειρικό πάρτι αρραβώνων 2 εβδομάδες μετά τον γάμο τους

October 27, 2025
Αμαλία Κωστοπούλου: Το παραμυθένιο πάρτι αρραβώνων δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους

Αμαλία Κωστοπούλου: Το ονειρικό πάρτι αρραβώνων 2 εβδομάδες μετά τον γάμο τους


Διαφ.

Γιόρτασαν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Με φόντο τους αμμόλοφους του Τέξας, η Αμαλία Κωστοπούλου μαζί με τον Jake Medwell υποδέχθηκαν περίπου 40 αγαπημένους φίλους σε ένα exclusive dinner party για να γιορτάσουν τον πολιτικό τους γάμο, σε έναν τόνο πολυτέλειας, ρομαντισμού και κομψότητας.

Διαφ.

Μόλις δυο εβδομάδες μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Δημαρχείο – όπου πήγαν μόνο οι δυο τους – το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι αρραβώνων και να περάσει ένα αξέχαστο βράδυ με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Διαφ.

Στο Instagram της, έγραψε ότι αισθάνεται ευλογημένη και είχε αποκαλύψει πως περίπου 40 φίλοι θα πετάξουν μέχρι εκεί για να μοιραστούν αυτή τη στιγμή μαζί τους.

Διαφ.

Το μεσημέρι της Κυριακής 26/10, η Αμαλία Κωστοπούλου μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το υπέροχο dinner party που διοργάνωσε στον κήπο του σπιτιού της. Μάλιστα, στο Τέξας ταξίδεψε και η αδελφή της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου για να γιορτάσουν μαζί το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου της.

Διαφ.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

width=788

class=

width=788

width=788

width=788

width=788

width=788

width=788

width=788

width=788


Πηγή

Διαβάστε επίσης: