
Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι από τις έντονες βροχοπτώσεις
Το νησί είναι αντιμέτωπο με σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα
Στο έλεος ισχυρών βροχοπτώσεων βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Σκιάθος, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία -ακόμα και στην περιφερειακή οδό.
Από την κακοκαιρία έχουν πληγεί κυρίως οι περιοχές Βασιλιάς, Αχλαδιές, Κολιός, Αγία Παρασκευή, ενώ στον Πλατανία το ρέμα έχει υπερχειλίσει και έχει ενωθεί με το οδόστρωμα, καθιστώντας τη διέλευση των οχημάτων σχεδόν αδύνατη.
Λόγω του μεγάλου όγκου νερού, το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά κατά τη διέλευση από την Εθνική Οδό Σκιάθου – Κουκουναριών.
Στη Σκιάθο το μεγαλύτερο ύψος βροχής
Όπως μεταδίδει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, το μεγαλύτερο ύψος βροχής έως σήμερα στις 10:40, έχει σημειωθεί στον μετεωρολογικό σταθμό στη Σκιάθο και είναι ίσο με 61.6 mm.
Πηγή