Ο Πέτρος Κωστόπουλος ξεστόμισε αδιανόητη φράση στον αέρα του ΑΝΤ1: Κοκάλωσε η Τσολάκη, γούρλωσε τα μάτια

November 8, 2025
Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε μια απίστευτη δήλωση στον αέρα του ΑΝΤ1: η Τσολάκη έμεινε άναυδη και άνοιξε τα μάτια της

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σε αδιανόητη φράση στον αέρα του ΑΝΤ1: Κόκαλο η Τσολάκη, γούρλωσε τα μάτια – Ο Χριστός και η Παναγία πρωί πρωί!


Διαφ.

Μια απίστευτη τηλεοπτική στιγμή εκτυλίχθηκε σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό σαββατοκύριακο, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα λόγια του.

Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των δηλώσεων του Στράτου Τζώρτζογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε μια φράση που πάγωσε τους πάντες και περισσότερο την Ελένη Τσολάκη, η οποία έμεινε άφωνη με αυτό που ακούστηκε στον αέρα.

Διαφ.

Διαφ.

Το εκπόρνευση είναι… Μάλλον του έφυγε η έκφραση, δεν μπορεί! Εκπόρνευση σημαίνει “πουτ…ες παντού”, είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Χαρακτηριστική είναι η έκφραση έκπληξης της Ελένης Τσολάκη…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: