Φαίη Σκορδά: Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει και την έστειλε στο νοσοκομείο

November 18, 2025

Φαίη Σκορδά: Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει και την έστειλε στο νοσοκομείο


Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν, πάσχει από μία σπάνια πάθηση που την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Εξαιτίας αυτής βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο.

Η Φαίη Σκορδά όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν, πάσχει από μία σπάνια πάθηση που την ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Εξαιτίας αυτής βρέθηκε χθες στο νοσοκομείο.

Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από την εκπομπή της Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 17/11 και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που την ταλαιπωρεί σε σημείο τέτοιο που την έστειλε στο νοσοκομείο.

Διαφ.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Φαίη Σκορδά, λίγη ώρα πριν την έναρξη της εκπομπής του Mega, αντιμετώπισε ένα θέμα με το μάτι της και δεν κατάφερε να βρεθεί στο πόστο της.

Διαφ.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει για την σπάνια πάθησή της

Φαίη Σκορδά: Πολύ δύσκολες ώρες για την γνωστή παρουσιάστρια – Το πρόβλημα υγείας που την έχει τσακίσει

Διαφ.

«Θα πω την αλήθεια. Δεν βλέπω πολύ καλά. Έχω κερατόκωνο. Είναι μια πάθηση που τελικά δεν είναι πολύ σπάνια. Είναι μια πάθηση στα μάτια που ο κερατοειδής έχει κωνική μορφή. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι αντιμετώπισης. Ο κλασικός είναι η μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ όμως έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς επαφής σκληρούς που είναι σαν γυάλινοι. Αλλά όταν τους φοράω στην εκπομπή βλέπω τέλεια.

Μπορώ να τους φοράω και συνέχεια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Στην εκπομπή δεν το έχω υπεραναλύσει αλλά ήθελα να το πω κάποια στιγμή. Γιατί ,όταν δε φοράω τους φακούς βλέπω, αλλά πρέπει να έρθω πολύ κοντά για να καταλάβω ποιος είναι. Τους φακούς τους φοράω σίγουρα στην εκπομπή. Τα γυαλιά δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: