
Η Μίνα Αρναούτη «σπάει τη σιωπή της» για την υπόθεση Παντελίδη: «Θα κινηθώ νομικά, δεν θα το αφήσω έτσι»
Η Μίνα Αρναούτη βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά την αναζωπύρωση της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη. Μια υπόθεση που έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα στη δημόσια σφαίρα και που, παρά το ότι έχει κριθεί οριστικά από τη Δικαιοσύνη, επιστρέφει συχνά στον δημόσιο διάλογο με αφορμή νέες αναφορές και σχόλια.
Αυτή τη φορά, η σπίθα ήρθε από τη δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα, που ξανάφερε στην επικαιρότητα το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν σοβαρά. Η Μίνα Αρναούτη πέρασε μήνες στα νοσοκομεία, υποβλήθηκε σε περισσότερα από 17 χειρουργεία και κατάφερε, με τεράστια προσπάθεια, να σταθεί ξανά στα πόδια της.
Η Μίνα Αρναούτη απαντά στις νέες απειλές που δέχεται για την υπόθεση Παντελίδη
Κάθε φορά όμως που το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα, επιστρέφουν και οι επιθέσεις. Απειλητικά μηνύματα, ύβρεις, θεωρίες και υπονοούμενα, όλα όσα η ίδια έχει αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές – και που αυτή την περίοδο εμφανίστηκαν ξανά. Έτσι, η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τα social media, στέλνοντας μια ξεκάθαρη, αυστηρή προειδοποίηση.
«Με αφορμή τη νέα διασπορά ψευδών και παραποιημένων πληροφοριών γύρω από μια υπόθεση που έχει οριστικά κριθεί από τη Δικαιοσύνη, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά προς κάθε κατεύθυνση. Οι επιθέσεις και οι απειλές που δέχομαι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μου και δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την περιπέτεια που έζησε μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη είχε δηλώσει: «Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνω έτσι όπως ήμουν πριν. Από τα κατάγματα που είχα ακόμα πονάω. Μετά από 17 χειρουργεία πολλές βράδια παίρνω παυσίπονα για να κοιμηθώ. Στο ΚΕΠΑ μου έβγαλαν 43% αναπηρία. Δεν μπορώ να κάτσω όρθια πολλές ώρες, ούτε μπορώ να κάτσω μπροστά σε έναν υπολογιστή 8 ώρες».
Η ίδια εμφανίζεται αποφασισμένη να μην επιτρέψει άλλη στοχοποίηση και να προστατεύσει τον εαυτό της μετά από χρόνια συναισθηματικής και σωματικής ταλαιπωρίας.
Με αφορμή τη νέα διασπορά ψευδών και παραποιημένων πληροφοριών γύρω από μια υπόθεση που έχει οριστικά κριθεί από τη Δικαιοσύνη, δηλώνω ότι θα κινηθώ νομικά προς κάθε κατεύθυνση. Οι επιθέσεις και οι απειλές που δέχομαι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μου και δεν θα γίνουν πλέον ανεκτές. pic.twitter.com/80Acs570vH
— Μίνα Αρναούτη (@minaarnaouti) November 21, 2025
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ο γιος τους έγινε ενός έτους – «Ήρθε στον κόσμο και άλλαξε τα πάντα»
-
Τραγωδία: Πέθανε 69χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
-
Το έγκλημα που πάγωσε την Ελλάδα: Έσωσε την αδερφή του στα Τέμπη και τη στραγγάλισε μετά από χρόνια