
Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Τα τατουάζ της τραγουδίστριας τράβηξαν όλα τα βλέμματα
Για μπάνιο στον Ορνό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος – Το beach look της ερμηνεύτριας
Η Μύκονος είναι ο ιδιαίτερος τόπος καταγωγής της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Κάθε καλοκαίρι, η ερμηνεύτρια και οι γονείς της, Ισιδώρα Σιδέρη και Γιάννης Ζουγανέλης επισκέπτονται το σπίτι τους στο νησί των Κυκλάδων. Στην πανέμορφη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Ορνό απόλαυσε τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μαζί με τον σύντροφό της και δημοσιογράφο, Νίκο Συρίγο. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στην πλαζ και κατέγραψε τα στιγμιότυπα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μπικίνι που συνδύασε με ένα κόσμημα στο λαιμό ενώ ήταν εντελώς αμακιγιάριστη. Το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του και χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.
Ο Νίκος Συρίγος φαίνεται ότι χάρη στη σύντροφό του, έχει γίνει συχνός επισκέπτης της Μυκόνου. Στο νησί των ανέμων πέρασε και το φετινό Πάσχα ο δημοσιογράφος μαζί με τη σύντροφό του και την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι το βράδυ της Ανάστασης μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη.
Πηγή