
Δακρύζει όλο το διαδίκτυο: Πέθανε ο Ανέστης
Λύπη έχει σκορπίσει στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος του Ανέστη, ενός εκ των θρυλικών διδύμων της πόλης, πολύ γνωστών στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.
O Ανέστης Κόντης και ο αδερφός του Μιχάλης ήταν κάτι σαν σήμα κατατεθέν της πόλης, καθώς μετείχαν στην πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και έδιναν πάντα το παρών στις εκδηλώσεις Pride.
O Ανέστης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε γίνει έκκληση για αιμοδοσία στο όνομά του.
Ο θάνατός του έγινε γνωστός με ανάρτηση χρήστριας στο group Φίλοι των Διδύμων Θεσσαλονίκης στο Facebook, αλλά και άλλων χρηστών της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Ανέστης και ο Μιχάλης συνήθιζαν να κάνουν μαζί βόλτες στην πόλη, να παρακολουθούν παραστάσεις ή άλλες εκδηλώσεις. Μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες ήταν να παρευρίσκονται και οι δύο στις πρεμιέρες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου συνομιλούσαν με τους καλλιτέχνες.
Πηγή