Δεν χρειάζεται δίπλωμα, τρέχει με 100χλμ την ώρα: Τα Lidl έφεραν το απόλυτο όχημα, το πουλάνε σε τιμή έκπληξη και κάνουν ουρές για να το πάρουν

April 29, 2025
Χωρίς άδεια οδήγησης, φτάνει ταχύτητα 100χλμ/ώρα: Τα Lidl παρουσίασαν το κορυφαίο όχημα, διαθέσιμο σε απίστευτη τιμή με μεγάλες ουρές για την απόκτησή του.

Δεν χρειάζεται δίπλωμα, τρέχει με 100χλμ την ώρα: Τα Lidl έφεραν το απόλυτο όχημα, το πουλάνε σε τιμή έκπληξη και κάνουν ουρές για να το πάρουν



Η γνωστή αλυσίδα Lidl προσφέρει στη Γερμανία το ηλεκτρικό σκούτερ GreenStreet SEED σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όσων αναζητούν μια αξιόπιστη, προσιτή και περιβαλλοντικά φιλική λύση για την αστική μετακίνηση.

Χαρακτηριστικά και τεχνικές δυνατότητες του GreenStreet SEED

Το GreenStreet SEED εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα Bosch 1.200 W, επιτυγχάνοντας μέγιστη ταχύτητα 45 km/h ή περίπου 30 km/h σε λειτουργία Eco για εξοικονόμηση ενέργειας. Η αυτονομία του φτάνει τα 45-50 km με μία μόνο φόρτιση, ενώ με δεύτερη μπαταρία αγγίζει τα 90-100 km. Το σκούτερ διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου 60V/20,8Ah, η οποία φορτίζει πλήρως σε 5-6 ώρες σε απλή πρίζα. Με βάρος 67 κιλά και δυνατότητα μεταφοράς έως 200 κιλά, μεταφέρει άνετα δύο άτομα.

width=1200

Εξοπλισμός, ασφάλεια και τιμή

Στον τομέα της ασφάλειας, το GreenStreet SEED ενσωματώνει δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω, καθώς και διπλά αμορτισέρ για βελτιωμένη άνεση. Οι τροχοί 10 ιντσών με ελαστικά 3.50-10 προσφέρουν καλή πρόσφυση. Ο πίνακας οργάνων συνδυάζει αναλογικό ταχύμετρο με ψηφιακή οθόνη LCD για εύκολη ενημέρωση του οδηγού, ενώ τα φώτα, η κόρνα, οι καθρέφτες και τα μαρσπιέ ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό. Διατίθεται σε μαύρο ματ ή λευκό χρώμα.

Το σκούτερ ανήκει στην κατηγορία μοτοποδηλάτων, με δυνατότητα οδήγησης είτε με δίπλωμα κατηγορίας AM είτε με δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας Β. Υποχρεωτική είναι η χρήση κράνους και ασφαλιστικής πινακίδας. Η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 1.892 ευρώ, μειωμένη κατά 21% από την αρχική των 2.399 ευρώ, προσφέροντας μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιλογές της αγοράς.

Κατασκευή και στόχευση του GreenStreet SEED

Το GreenStreet SEED κατασκευάζεται για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας Alpha-Mobil, η οποία ειδικεύεται στη διανομή ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων δικύκλων. Με τον συνδυασμό αξιοπιστίας, εξοπλισμού και προσιτής τιμής, το σκούτερ αποτελεί μια ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, οικονομικό και οικολογικό μέσο μεταφοράς για την καθημερινή τους κίνηση στην πόλη.

Η Lidl Ελλάς κάνει το όνειρο κάθε Έλληνα πραγματικότητα: Πως θα κερδίσεις το σπίτι αξίας 250.000

Η Lidl Ελλάς και το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus ανατρέπουν τα δεδομένα, ανακοινώνοντας τον μεγαλύτερο διαγωνισμό της χρονιάς, προσφέροντας ως έπαθλο ένα σπίτι αξίας 250.000 ευρώ. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία επιδιώκει να ανταμείψει την εμπιστοσύνη των πελατών της, παρέχοντας μια μοναδική ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός τυχερού.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 4 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου 2025, δίνοντας σε κάθε πελάτη τη δυνατότητα να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός:

  • Για κάθε αγορά αξίας 20€ και άνω, με τη χρήση της ψηφιακής κάρτας Lidl Plus στο ταμείο, προστίθεται μία συμμετοχή στον διαγωνισμό.
  • Όσες περισσότερες οι αγορές, τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες για τη μεγάλη νίκη.

width=880

Το δώρο που αλλάζει ζωές – Ένα σπίτι αξίας 250.000€

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα αποκτήσει μια κατοικία, είτε διαμέρισμα είτε μονοκατοικία, με πλήρη καθοδήγηση από την εταιρεία συμβούλων ακινήτων ΔΑΝΟΣ, μέλος του διεθνούς οργανισμού BNP Paribas Real Estate.

Ο τυχερός θα έχει επίσης την ευκαιρία να επιλέξει την πόλη όπου επιθυμεί να βρίσκεται το νέο του σπίτι, διαμορφώνοντας έτσι το έπαθλο σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις.

Με αυτή τη δράση, η Lidl Ελλάς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει ουσιαστικές ανταμοιβές στους πελάτες της, ενισχύοντας παράλληλα την εμπειρία των αγορών μέσω του προγράμματος Lidl Plus.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: