
Νέο Σοκ για την 25χρονη Καλλονή: Νεκρός και ο 2ος σύντροφός της, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο – Ήταν κολλητός του άντρα της
Η Hannah James βιώνει για δεύτερη φορά μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς έχασε και τον δεύτερο σύντροφό της σε θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα, εννέα χρόνια μετά την πρώτη απώλεια.
Το 2016 έχασε τον Billy Redmayne σε αγώνα μοτοσικλέτας
Η πρώτη τραγική απώλεια ήρθε το 2016, όταν ο τότε σύντροφός της, Billy Redmayne, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μοτοσικλέτας Oliver’s Mount Spring Cup στο North Yorkshire. Ο Redmayne μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Μετά από καιρό, η Hannah προσπάθησε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Ξεκίνησε νέα σχέση με τον Shane Richardson, στενό φίλο του Redmayne. Ο Richardson είχε τιμήσει τη μνήμη του φίλου του δημοσιεύοντας αφιέρωμα με κοινή τους φωτογραφία, μαζί με την James.
Το δεύτερο χτύπημα της μοίρας: Θανατηφόρο δυστύχημα στο Oulton Park
Το μοιραίο συνέβη τη Δευτέρα, όταν ο Shane Richardson συμμετείχε σε αγώνα μοτοσικλέτας στο Oulton Park του Cheshire. Κατά την πρώτη στροφή του αγώνα, σημειώθηκε καραμπόλα με 11 μοτοσικλέτες.
Ο Richardson και ο αναβάτης Owen Jenner σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ πέντε ακόμη οδηγοί τραυματίστηκαν. Το συγκλονιστικό δυστύχημα μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, δείχνοντας έναν αναβάτη να χάνει τον έλεγχο, παρασύροντας και τους υπόλοιπους.
Η Hannah James είναι βαθιά συντετριμμένη από το δεύτερο τραγικό χτύπημα της μοίρας. Συγγενείς και φίλοι στέκονται δίπλα της, προσπαθώντας να την στηρίξουν σε αυτή την οδυνηρή στιγμή της ζωής της.
Πηγή