Λευκορωσία: 21χρονη πνiγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της

June 3, 2025
Λευκορωσία: Νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν η 2χρονη κόρη της έκλεισε το παράθυρο και την πνίγηκε

Τραγωδία: 21χρονη πνiγηκε από το παράθυρο που της έκλεισε η 2χρονη κόρη της


Διαφ.

Φρικτό θάνατο βρήκε μια 21χρονη στη Λευκορωσία όταν η δίχρονη κόρη της έκλεισε το παράθυρο του αυτοκινήτου από το οποίο προσπαθούσε να τη βγάλει και έτσι πνίγηκε.

Το δυστύχημα συνέβη όταν η Γιούλια Σάρκο προσπάθησε να βγάλει το μικρό κορίτσι από ανοιχτό εμπρός παράθυρο της BMW E34.

Διαφ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές το κορίτσι τότε πάτησε το κουμπί για το παράθυρο με αποτέλεσμα η 21χρονη να παγιδευτεί και να χάσει τις αισθήσεις της.

width=800

Διαφ.

Την Σάρκο βρήκε αναίσθητη ο σύζυγός της, Αρτούρ, ο οποίος τη μετέφερε στο νοσοκομείο στο οποίο κατέληξε μετά από οχτώ ημέρες νοσηλείας λόγω των σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών που είχε υποστεί από την ασφυξία που της προκάλεσε το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Διαφ.

Τραγική σύμπτωση: το δυστύχημα στο χωριό Σταρόε Σέλο, έξω από φιλικό σπίτι της 21χρονης, σημειώθηκε την ημέρα των γενεθλίων της.

Η άτυχη 21χρονη ήταν μητερά και ενός δεύτερου κοριτσιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: