
Κλαίει όλη η Ελλάδα: Συνελήφθη ο 14χρονος οδηγός του Φρικτού τροχαίου με θύμα ένα 9χρονο αγόρι, σοκ στη χώρα
Ο Βόλος συγκλονίστηκε από το περιστατικό με έναν 14χρονο που παρέσυρε με δίκυκλο ένα 9χρονο παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στη Λάρισα.
Η σύλληψη του ανήλικου οδηγού
Ο ανήλικος συνελήφθη την Παρασκευή 22 Αυγούστου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, μέσα στο χρονικό πλαίσιο του αυτοφώρου. Μετά την παράσυρση του παιδιού, ο 14χρονος εγκατέλειψε το σημείο, όμως οι αρχές τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.
Ευθύνες του πατέρα
Μαζί με τον ανήλικο συνελήφθη και ο 47χρονος πατέρας του, στον οποίο ανήκει το δίκυκλο. Οι αστυνομικές αρχές του αποδίδουν την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, καθώς ο γιος του οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης.
Η κατάσταση του 9χρονου
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη
-
«Είσαι η ηρωίδα μου…» – Η συγκινητική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
-
Χαμός με την καλλονή τραγουδίστρια διπλά από τον Αδαμαντίδη και την Στανίση