Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει τη δική της περιπέτεια με απάτη και μηνύσεις στη ΓΑΔΑ

September 18, 2025

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει τη δική της περιπέτεια με απάτη και μηνύσεις στη ΓΑΔΑ


Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά άφησε άφωνους τους τηλεθεατές το πρωί της Πέμπτης (18.09.2025), όταν μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε σε ένα σκοτεινό περιστατικό της ζωής της. Με αφορμή την αποκάλυψη του Δημήτρη Σταρόβα ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε δημόσια τη δική της προσωπική ιστορία.

Όπως είπε, είχε βρεθεί στο παρελθόν στη δύσκολη θέση να πέσει θύμα απάτης και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στις Αρχές. Η ίδια εξήγησε ότι «Η δική μου ιστορία δεν είναι τωρινή, αφορά πριν τη χρήση των AI. Είχα πάει με τον δικηγόρο μου στη ΓΑΔΑ πολλές φορές και κάναμε μηνύσεις». Η εξομολόγησή της έδειξε το πόσο σοβαρά πήρε το περιστατικό, καθώς δεν αρκέστηκε σε μια απλή καταγγελία αλλά προχώρησε σε πλήρεις νομικές διαδικασίες.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε μάλιστα ότι οι Αρχές είχαν κινητοποιηθεί σοβαρά για την υπόθεσή της: «Οι άνθρωποι εκεί έκαναν τρομερή δουλειά, όχι αστεία. Έγινε ολόκληρος φάκελος για να το ψάξουν κι εν τέλει μετά από πάρα πολλά χρόνια δεν έχει βρεθεί τίποτα». Η δήλωση αυτή δείχνει ότι παρά τη δουλειά και τη συλλογή στοιχείων, οι δράστες της απάτης δεν εντοπίστηκαν ποτέ.

Διαφ.

Η ίδια πρόσθεσε πως «Από το αστυνομικό τμήμα με καλούν και μου ρωτάνε αν θέλω να συνεχίσω ή όχι. Να συνεχίσω σε τι; Αφού δεν μπορούν να τους βρούνε». Με αυτά τα λόγια έδωσε μια εικόνα της απογοήτευσης που ένιωσε, καθώς παρόλο που η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, δεν κατέληξε πουθενά.

Διαφ.

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά συγκίνησε και προκάλεσε έντονη συζήτηση, καθώς αποδεικνύει ότι ακόμα και γνωστά πρόσωπα της δημοσιότητας δεν μένουν αλώβητα από απάτες. Η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο προσωπικό αλλά και κοινωνικό, τονίζοντας την ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής και αυστηρότερης προστασίας απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: