Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα – Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την παρουσιάστρια

February 15, 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στον 5ο μήνα – Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την παρουσιάστρια


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται ότι πλέουν εδώ και λίγους μήνες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, οι οποίοι όπως αναφέρουν πληροφορίες περιμένουν το 2ο παιδί τους.

Ειδικότερα, οι τελευταίες μάλιστα εμφανίσεις της παρουσιάστριας σε κάποια συγκεκριμένα event με μονόχρωμα φαρδιά ρούχα και παλτό, που έκρυβαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα νέα για το ευχάριστο γεγονός…


Οι πρώτες φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που είχαν κυκλοφορήσει με διάφορα δημοσιεύματα, μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα από τον περασμένο Νοέμβριο, διαψεύστηκαν σχεδόν αμέσως από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού που βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής στην Βενετία.

Παρά το ότι όμως πέρασε ο καιρός, μέχρι σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν έχουν αποφασίσει να δημοσιοποιήσουν το ευχάριστο γεγονός που συμβαίνει για δεύτερη φορά, και το γνωρίζει μόνο το δικό τους οικείο περιβάλλον και ελάχιστοι φίλοι τους.

Άλλωστε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την πρώτη της εγκυμοσύνη την είχε δημοσιοποιήσει στον 6ο μήνα της κύησης, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έλεγε χαρακτηριστικά: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με την χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει»…

Ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος jr που γεννήθηκε στις 3/1/2023, είναι η χαρά της ζωής και το θεόσταλτο δώρο για τους γονείς του που τους έχει κυριολεκτικά πάρει τα μυαλά.

Το δεύτερο μωρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η πρόταση για το «My Style Rocks»…

Το νέο μέλος που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου σε λίγους μήνες… ακύρωσε την τελευταία στιγμή την τηλεοπτική συμφωνία που είχε κάνει πρόσφατα η παρουσιάστρια. Άλλωστε η ίδια το έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι σε αυτή την φάση της ζωής της προτεραιότητα έχει η οικογένειά της. Επίσης είναι γνωστές οι καλές σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, παρόλα αυτά η εγκυμοσύνη άφησε στην άκρη τις τελικές συναντήσεις και η Κωνσταντίνα είπε το οριστικό “όχι” για να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «My Style Rocks», στα πλαίσια αλλαγών που έκανε η παραγωγή για το reality μόδας το Β’ μισό της σεζόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: