Κατερίνα Καινούργιου: Δεν άντεξε και «λύγισε» μπροστά στις κάμερες –”Αν ζούσε, θα ήταν περήφανος για σένα”

September 17, 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν άντεξε και «λύγισε» μπροστά στις κάμερες –”Αν ζούσε, θα ήταν περήφανος για σένα”


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, σήμερα, Παρασκευή, με αφορμή τα όσα περιέγραψε ο Παναγιώτης Τζώνης, μαιευτήρας της κολλητής της φίλης, Μαριλού Κοζάρη.

Όπως υπογράμμισε συγκινημένη η παρουσιάστρια «θα πω κάτι που θα σε συγκινήσω, γιατί ξέρω ότι παρακολουθεί και η μαμά σου και ο μπαμπάς μου… αν ζούσε ακόμα ο μπαμπάς σου, θα ήταν πολύ περήφανος για σένα. Ήταν ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τον τοκετό της κολλητής της

Και πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου «η συγκίνησή μου από χθες, επειδή όλοι γνωριζόμαστε από παιδιά, είναι τεράστια. Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πάρα πολλές συγκινήσεις, γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους και θυμάσαι ιστορίες… Χθες όταν γύρισα σπίτι και έβλεπα τη φίλη μου, λέω αυτή είναι η ουσία της ζωής, ήταν τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη».

Τέλος, επεσήμανε «να είμαστε καλά… όλα τα άλλα: λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις… τίποτα παιδιά. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Για όσους το θέλουν, φυσικά, γιατί υπάρχει και κόσμος που δεν το θέλει. Απλώς, επειδή και ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει παλέψει στη ζωή του και είναι εξαιρετικός γιατρός, μου έλεγαν πόσο πολύ βοήθησε στη διαδικασία και είμαι περήφανη για το παιδί που μεγάλωσε ο καλύτερος φίλος του μπαμπά μου. Τώρα θα κλαίει και ο μπαμπάς μου απ’ το σπίτι. Μπαμπά, sorry».

Τα κλάματα της Κατερίνας Καινούργιου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: