Νίκος Πορτοκάλογλου: Η κούκλα σύζυγός του και η επεισοδιακή γνωριμία τους – «Ήταν ζευγάρι με έναν φίλο μου»

January 3, 2023

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η κούκλα σύζυγός του και η επεισοδιακή γνωριμία τους – «Ήταν ζευγάρι με έναν φίλο μου»


Διαφ.

Με τα ωραιότερα λόγια μιλάει ο Νίκος Πορτοκάλογλου για την σύζυγό του, ενώ μετά από 40 χρόνια γάμου δηλώνει ακόμα πολύ ερωτευμένος. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ο, τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του.



Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε live και κάθε συναυλία που κάνει.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, πέρα από την αγάπη του για τη μουσική, δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην οικογένειά του, μιας και με την σύζυγό του, είναι πολύ ερωτευμένος, ακόμα και αν είναι παντρεμένοι περίπου 40 χρόνια. Για την στιγμή της γνωριμίας τους, ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί»

Λίγα λόγια για τον Νίκο Πορτοκάλογλου

  • Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γεννήθηκε στο Βόλο στις 30 Δεκεμβρίου 1957.
  • Είναι 65 ετών και προέρχεται από προσφυγική οικογένεια.
  • Ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου.
  • Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έζησε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη, όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του όταν ήταν τεσσάρων ετών.

Με λερωμένα τα χέρια του από τα κάρβουνα: Γνήσιο αρσενικό ο Μπισμπίκης, η Βανδή τον κοιτάζει και λιώνει

  • Η αγάπη του για την κιθάρα εκδηλώθηκε στα πρώτα εφηβικά του χρόνια. Σε νεαρή ηλικία λοιπόν, απέκτησε την πρώτη του κιθάρα και άρχισε να μελετά μόνος επί ώρες, ακούγοντας τραγούδια των Rolling Stones, Beatles, Τζίμι Χέντριξ, Μπομπ Ντίλαν κ.α.
  • Στα πρώτα χρόνια του λυκείου συμμετείχε στο συγκρότημα που δημιούργησε με συμμαθητές του.
  • Το 1980 ίδρυσε το συγκρότημα «Φατμέ» μαζί με τους φίλους του Οδυσσέα Τσάκαλο (ντραμς) και Δημήτρη Καλατζή (μπάσο). Στη συνέχεια, στο συγκρότημα προστέθηκε ο Μιχάλης Μουστάκης (πλήκτρα). Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 1981 με παραγωγό τον Τάσο Φαληρέα, ενώ ήδη είχαν αρχίσει τις εμφανίσεις σε μικρές σκηνές. Ωστόσο, το 1989, το συγκρότημα διαλύθηκε και ο
  • Νίκος Πορτοκάλογλου ακολούθησε προσωπική πορεία.

Νίκος Πορτοκάλογλου

  • Η μετέπειτα πορεία του είναι γεμάτη με επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες με ξακουστά ονόματα, όπως Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Αφροδίτη Μάνου, Σταύρος Λογαρίδης, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Έλλη Πασπαλά, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πόλυ Πάνου.

Δείτε στην παρακάτω gallery κοινές τους φωτογραφίες:

Νίκος Πορτοκάλογλου Νίκος Πορτοκάλογλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: