
Με μπομπονιέρες και λουλούδια το τελευταίο αντίο στην 3χρονη που σκοτώθηκε στην Καβάλα: «Καλό παράδεισο πριγκίπισσά μου»
Η μικρή σκοτώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Εθνική Οδό Καβάλας – Σερρών – Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι γονείς της.
«Ραγίζουν» καρδιές οι φωτογραφίες και το μήνυμα που ανάρτησε στο διαδίκτυο, ο θείος του τρίχρονου κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, 11 Απριλίου, στην Εθνική Οδό Καβάλας – Σερρών.
«Είστε όλοι καλεσμένοι στον γάμο της πριγκίπισσας μας, Καλό παράδεισο καρδούλα μου, να δώσεις δύναμη στην μαμά να ζήσει σ’ αγαπάμε πολύ», γράφει σε ανάρτησή του.


Η οικογένεια αποχαιρέτησε το μικρό αγγελούδι με μπομπονιέρες, λευκά και ροζ τούλια και ανθοδέσμες με τριαντάφυλλα.
Δείτε την ανάρτηση:
Υπενθυμίζεται ότι το μοιραίο τροχαίο συνέβη στην επαρχιακή οδό Καβάλας-Σερρών, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος πατέρας του παιδιού και επέβαιναν η 27χρονη σύζυγός του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος.
Αποτέλεσμα, ο θανάσιμος τραυματισμός του 3χρονου αγγέλου και ο τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων.
Πώς έγινε η τραγωδία
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης – Σερρών, στο ύψος της Καβάλας, όταν ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο οποίο επέβαινε η 27χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 3 και 10 χρόνων.
Το αυτοκίνητό του έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 51χρονος.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα το 3χρονο παιδί το οποίο βρίσκονταν στην θέση του συνοδηγού, στην αγκαλιά της μητέρας του, και όχι σε ειδικό κάθισμα όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Αν και οι γιατροί έδωσαν μάχη να το επαναφέρουν, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 27χρονη μητέρα του. Συνεχίζει και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, το 10χρονο αγόρι, έχει υποστεί κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και διακομίστηκε στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Ο πατέρας, που ήταν και ο οδηγός του οχήματος, φαίνεται να έχει ελαφρά τραύματα.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, ο 28χρονος δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης.
Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
«Κουκλάκι το Καpβελάκι… Θα τρελαθώ» O γιος Φερεντίνου-Καρβέλα θα μπορούσε να είναι και μοντέλο
-
Δεν πέθανε από αυτό: Μόλις μαθεύτηκε από τις Αρχές η αιτία θανάτου της 19χρονης Μυρτώς
-
“Τον έφαγε η λασπολογία και το…”: Μόλις μαθεύτηκε πώς έπαθε εγκεφαλικό ο σύζυγος Μεσσαροπούλου