
Σε..σoκ η Φαίη Σκορδά: Ανατροπή με τον γάμο της – Τι προέβλεψε η Βίκυ Παγιατάκη
Απρόσμενη τροπή πήρε η σημερινή εκπομπή «Buongiorno», όταν η Βίκυ Παγιατάκη έκανε μια… πρόβλεψη που άφησε τη Φαίη Σκορδά άφωνη μπροστά στις κάμερες.
Η αστρολόγος μπήκε στο πλατό με ένα μαγιάτικο στεφάνι, το οποίο και προσέφερε στην παρουσιάστρια, πριν παρουσιάσει τη στήλη της στην εκπομπή. Όμως τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα, όταν η κουβέντα πήγε… ένα βήμα παραπέρα.
«Τι ρόλο έχει αυτό το στεφάνι; Παρηγορητικό, για την αναμονή του προσδοκόμενου, του άλλου, που θα αργήσει λίγο ακόμα», είπε η Βίκυ Παγιατάκη, φέρνοντας αμηχανία στο πλατό.
Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να καταλάβει αν πρόκειται για χιούμορ ή για… κανονική πρόβλεψη. «Μου έκανες πρόβλεψη τώρα;», ρώτησε ευθέως, με την αστρολόγο να απαντά πως όντως επρόκειτο για πρόβλεψη.
Φαίη Σκορδά: Καθυστέρηση στον γάμο της βλέπει η Βίκυ Παγιατάκη
Εκεί που πραγματικά «πάγωσε» την παρουσιάστρια ήταν όταν η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για καθυστέρηση, αναφερόμενη στον γάμο της. «Όχι, μια καθυστέρηση προβλέπω…», είπε, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά αυθόρμητα: «Τι καθυστέρηση; Τι ήταν αυτό που με βρήκε;».
Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο αμήχανη όταν η αστρολόγος έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν αναφέρεται σε… άλλου τύπου καθυστέρηση, αλλά στην ημερομηνία του γάμου της. Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον αιφνιδιασμό της, ρωτώντας: «Έχουμε κάτι αρνητικό; Θα πάθουμε κάτι;». Η απάντηση της Βίκυς Παγιατάκη ήταν καθησυχαστική: «Όχι κακό, μία καθυστέρηση», επανέλαβε, επιμένοντας στην αρχική της πρόβλεψη.
Η παρουσιάστρια είναι σε σχέση εδώ και περίπου πέντε χρόνια με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, το ζευγάρι ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο μεγάλο βήμα, με τον γάμο να βρίσκεται στα πλάνα τους αυτό το καλοκαίρι, και θα πραγματοποιηθεί σε στενό κύκλο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι, όπου θα δοθεί η ευκαιρία να γιορτάσουν το γεγονός μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Έκλαψε η Παναγία σήμερα: Σπαραγμός στην κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου – Γονάτισαν όλοι στις σπαρακτικές κραυγές της μάνας
-
Δύο κορίτσια, η Ειρήνη και η Ηρώ, διάβαζαν για τις Πανελλήνιες! Μέχρι που ένα αεροσκάφος έπεσε πάνω στο σπίτι τους…
-
Έκτακτο για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα: Μόλις μαθεύτηκε για το ζευγάρι