Σοκάρει η εξομολόγηση του Γιάννη Μαλλιαρού: «Μου είπε ότι “το πόδι του Σταύρου είναι στη θάλασσα”»

June 28, 2026

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το σοβαρό ατύχημα του 21χρονου Σταύρου Φλώρου, ο οποίος υπήρξε θύμα ενός τραγικού περιστατικού κατά τη διάρκεια του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιάννης Μαλλιαρός, φίλος και συμπαίκτης του, μοιράζεται λεπτομέρειες που συγκλονίζουν, αναφέροντας τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν την κα


Σοκάρει η εξομολόγηση του Γιάννη Μαλλιαρού: «Μου είπε ότι “το πόδι του Σταύρου είναι στη θάλασσα”»


Διαφ.

Πέντε μήνες έχουν περάσει από το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του Survivor, με θύμα τον 21χρονο Σταύρο Φλώρο.

Διαφ.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο Σταύρος Φλώρος και ο συμπαίκτης του, Μάνος Μαλλιαρός, είχαν βουτήξει για ψαροντούφεκο. Τότε, ένα τουριστικό σκάφος πέρασε από πάνω τους, με τις προπέλες να ακρωτηριάζουν το αριστερό πόδι του Σταύρου και να τραυματίζουν σοβαρά το δεξί του.

Έκτοτε, ο νεαρός βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία, με στόχο να ανακτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Διαφ.

«Το πρώτο που μου είπε ήταν: Το πόδι του Σταύρου είναι στη θάλασσα»

Ο αδερφός του Μάνου Μαλλιαρού, Γιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα, αλλά και τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση του αδερφού του.

Όπως αποκάλυψε:

«Ο πρώτος άνθρωπος που θα συναντήσω τώρα που θα πάω στην Κρήτη είναι ο αδερφός μου. Είναι πολύ ερωτευμένος και αγαπάει πάρα πολύ την κοπέλα του, τη Μάγδα. Το πρώτο άτομο που επικοινώνησε όταν πήρε ξανά το κινητό του ήταν εκείνη.

Όταν έγινε το συμβάν και μίλησα μαζί του, είχα φροντίσει να υπάρχουν κι άλλα τηλέφωνα ώστε να μπορέσουν να τον ακούσουν όλοι. Την ημέρα που επέστρεφε στην Ελλάδα τηλεφώνησε στη Μάγδα.

Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν: “Έχει συμβεί κάτι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, εδώ έχει γίνει ένας χαμός”. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Και το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: “Το πόδι του Σταύρου είναι στη θάλασσα”. Παρακολουθείται ήδη από ψυχολόγο».

Η δύσκολη καθημερινότητα και η δικαστική εξέλιξη

Ο Γιάννης Μαλλιαρός αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που έχει αφήσει το περιστατικό στον αδερφό του.

«Ο Μάνος είναι εκπαιδευτής κολύμβησης και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να εργαστεί. Δεν μπορεί να μπει στη θάλασσα, ούτε καν σε πισίνα, εξαιτίας του ψυχικού τραύματος. Για αυτό όλοι είμαστε δίπλα του και τον στηρίζουμε.

Όσον αφορά τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο, ο οδηγός του σκάφους αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών και έχει σημαντικές νομικές ευθύνες. Άλλο είναι η δικαστική διαδικασία εκεί και άλλο οι συζητήσεις με την Acun Medya και τον τηλεοπτικό σταθμό. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά ο Σταύρος. Πιστεύουμε ότι όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Ο Σταύρος, παρότι χαμογελά, κρύβει τον πόνο του. Υποφέρει πολύ και έχει μεγάλη αγωνία για το πώς θα είναι η ζωή του μετά τα χειρουργεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι τηλεοπτικές αποκαλύψεις και η σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιάννης Μαλλιαρός μίλησε και για τη φετινή τηλεοπτική του πορεία, δηλώνοντας:

«Ήταν μια πολύ έντονη χρονιά δίπλα στη Ζήνα Κουτσελίνη και νιώθω ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία μας. Θεωρώ ότι έχω χτίσει γερές βάσεις, όμως υπήρξαν ημέρες που η θεματολογία επηρέαζε έντονα την ψυχολογία μου. Αν είχα να επιλέξω, θα προτιμούσα μια infotainment εκπομπή με περισσότερο ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμφωνήσει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν».

Παράλληλα αποκάλυψε πως υπήρξαν ενοχλήσεις από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επειδή, όταν έγινε το ατύχημα του αδερφού του, εμφανίστηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Είχα ενημερώσει κανονικά. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο μόνος που είχε στηρίξει δημόσια τον αδερφό μου όσο βρισκόταν στο Survivor και είχε μιλήσει πολλές φορές με πολύ όμορφα λόγια για εκείνον. Το αντιμετώπισα ανθρώπινα, γιατί συνεργαζόμουν μαζί του τέσσερα χρόνια και έχουμε φιλική σχέση.

Μου είπαν πως έπρεπε να προηγηθεί η δική μου εκπομπή, βγήκα πρώτα εκεί και στη συνέχεια στην εκπομπή του Γιώργου. Λειτούργησα περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική.

Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε κάνει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Πιστεύω ότι του αρέσει η παρουσία μου στο πάνελ. Ο Γιώργος δεν έχει πολλούς φίλους, έχει ελάχιστους. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: