Συγκλονιστικά νέα έρχονται από τον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα αποκάλυψε την πρόσφατη διάγνωση που έλαβε σχετικά με την υγεία της. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η καλλιτέχνιδα ανοίγει την καρδιά της, μοιράζοντας τις προσωπικές της προκλήσεις και τη δυναμική της επιστροφή στη μουσική σκηνή.
Σoκ μόλις έγινε γνωστό για την Σαμπρίνα – Δυστυχώς διαγνώστηκε με σ…
Η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», μιλώντας ανοιχτά για τη δυναμική επιστροφή της στη δισκογραφία, αλλά και για τις προσωπικές προκλήσεις, τις δυσκολίες και την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία της.
Η καλλιτέχνιδα, με τη γνώριμη ειλικρίνειά της, επέλεξε να μοιραστεί την αλήθεια της χωρίς να κρυφτεί πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η διάγνωση με βρογχοκήλη και η απάντηση στα social media
Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τον θυρεοειδή αδένα της, εξηγώντας τη φύση της πάθησής της:
«Πρόκειται για βρογχοκήλη. Η βρογχοκήλη δημιουργεί ένα εξόγκωμα στον λαιμό. Είναι πάθηση του θυρεοειδούς και πολλές φορές αισθάνεσαι σαν να σε πνίγει. Μπορεί να ιδρώνεις περισσότερο ή λιγότερο, γενικά είναι αρκετά ενοχλητικό».
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ένα περιστατικό από το TikTok, όταν μια ακόλουθος, θεωρώντας λανθασμένα πως πρόκειται για αισθητικό ζήτημα, τη ρώτησε γιατί δεν «φτιάχνει» τον λαιμό της. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις (αν και δεν είναι αρνητική για το μέλλον) και ότι για το πρόβλημα του θυρεοειδούς ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, αποφεύγοντας προς το παρόν το χειρουργείο καθώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για όζους.
Η απόσταση από τον γιο της και η μάχη με την κατάθλιψη
Η μετακόμιση του παιδιού στον Βόλο
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της στον γιο της, Βαγγέλη. Η Σαμπρίνα εξήγησε πως, λόγω της αγάπης του για το μπάσκετ, στα 15 του χρόνια αποφασίστηκε από κοινού με τον πρώην σύζυγό της να μετακομίσει το παιδί στον Βόλο. Η αλλαγή αυτή της κόστισε βαθιά σε ψυχολογικό επίπεδο:
Η διαχείριση της απώλειας
«Ναι, στην αρχή στεναχωρήθηκα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, πέρασα και μια μορφή κατάθλιψης», εξομολογήθηκε, τονίζοντας ωστόσο πως παρά τη δική της δυσκολία, θεωρεί σωστό τα παιδιά να μεγαλώνουν και με τους δύο γονείς, διατηρώντας πάντα άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Παράλληλα, εξήγησε τη στάση της να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ηρεμία του παιδιού της.
Νέο single και το μεγαλύτερο όνειρο για το μέλλον
Στο επαγγελματικό κομμάτι, η Σαμπρίνα επιστρέφει με το νέο της τραγούδι «Ερωτευμένη Είμαι», που κυκλοφορεί από τη Real Music σε στίχους Ηλία Καλόγηρου και μουσική Νατάσας Κωνσταντίνου, ένα κομμάτι που την εκφράζει απόλυτα.
Κλείνοντας, η τραγουδίστρια σημείωσε ότι το μεγαλύτερο όνειρό της πλέον δεν αφορά την καριέρα, αλλά την εσωτερική της ισορροπία:
«Το μόνο όνειρο που έχω πραγματικά είναι να είμαι καλά. Και ευχαριστώ τον Θεό που νιώθω τόσο καλά, κυρίως πνευματικά. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε έναν τέτοιο χώρο, να βγαίνεις και να παραμένεις αλώβητος. Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό».
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Τα γονίδια έκαναν το θαύμα τους: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια Λάτσιου είναι ίσως η ωραιότερη Ελληνίδα σήμερα
-
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
-
Εκτακτη Είδηση για την Κάτια που παντρεύτηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο – Μόλις μαθεύτηκε Ποια είναι πραγματικά βαλε μια φωτο το ζευγαρι