
Ο πρώτος των πρώτων στις Πανελλαδικές – Η τρομερή επίδοση του Θεόδωρου – «Νιώθω πως οι κόποι και οι προσπάθειες μου ανταμείφθηκαν»
Μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις πέτυχε ο Θεόδωρος Μιλτιάδου, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό σύνολο των 19.340 μορίων.
Οι βαθμολογίες που άγγιξαν το τέλειο
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Θεόδωρος είδε τους κόπους του να στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Αναλυτικότερα, οι βαθμοί που συγκέντρωσε ανά μάθημα είναι:
Μαθηματικά: 20 (το απόλυτο άριστα)
Φυσική: 19,6
Χημεία: 19,5
Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία: 17,6
«Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν» – Το κλειδί για την κορυφή
Σε δηλώσεις του στο TyposThes.gr, ο νεαρός αριστούχος εξέφρασε την ικανοποίηση και την ανακούφισή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω πως οι κόποι και οι προσπάθειες μου ανταμείφθηκαν».
Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο καθοριστικότερος παράγοντας για μια τέτοια επίδοση είναι η διατήρηση της ισορροπίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα, τόνισε πως απαιτείται συστηματική μεθοδικότητα, καθώς και η προσωπική αντίληψη των δυνατοτήτων και των ορίων του κάθε υποψηφίου.
Οι προσδοκίες και τα μελλοντικά σχέδια
Ο Θεόδωρος σημείωσε πως βγαίνοντας από τις αίθουσες των εξετάσεων περίμενε ανάλογα αποτελέσματα, καθώς γνώριζε ότι είχε γράψει εξαιρετικά. Μοναδικό ερωτηματικό παρέμενε το μάθημα της Έκθεσης, όπου η πρόβλεψη του βαθμού είναι πάντα πιο δύσκολη.
Με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε, πέτυχε τον πρωταρχικό του στόχο, που είναι η εισαγωγή στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Στα μελλοντικά του σχέδια περιλαμβάνεται επίσης η προοπτική μεταπτυχιακών σπουδών στο εξωτερικό.
Η περηφάνια της οικογένειας
Ιδιαίτερα συγκινημένη και ευτυχισμένη δηλώνει και η μητέρα του, Ευαγγελία Πανούση, βλέποντας την πολυετή προσπάθεια του γιου της να φέρνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όπως ανέφερε, η επιτυχία αυτή ήταν καρπός των συστηματικών προσπαθειών του Θοδωρή, ο οποίος κατά την τελευταία τάξη αφιέρωσε ακόμη περισσότερο χρόνο στη μελέτη και την προετοιμασία του.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Η Ζωή Λεμονάκη, μητέρα 5 παιδιών πέρασε πρώτη στο Παιδαγωγικό στο Ρέθυμνο μετά την ανακοίνωση των βάσεων
-
Μπάνιο, ηρεμία και ταβέρνα με 15€: Το νησί με το καλύτερο φαγητό, ακόμα και τον Αύγουστο κρατάει χαμηλά τις τιμές
-
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Σκοπός μας η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας»