Θρήνος στη Ζαχάρω – Άνδρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία μπροστά στο παιδί του

September 7, 2026

Συγκίνηση και θλίψη έχει προκαλέσει στη Ζαχάρω η είδηση του θανάτου ενός 58χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία μπροστά στο παιδί του. Ο Γιώργος Ευθυμιόπουλος ταξίδεψε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά του, όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό. Η τραγωδία


Θρήνος στη Ζαχάρω – Άνδρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία μπροστά στο παιδί του


Διαφ.

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Ζαχάρω μετά την είδηση του θανάτου του 58χρονου Γιώργου Ευθυμιόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο στην Αθήνα.

Διαφ.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, αναζητώντας εργασία και προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την οικογένειά του.

Η τραγική στιγμή στην Αθήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 58χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία στην Αθήνα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν γίνει πλήρως γνωστές.

Διαφ.

Το τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Το παιδί βρέθηκε αντιμέτωπο με μια σοκαριστική εικόνα και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε οδύνη τόσο στην οικογένειά του όσο και στους ανθρώπους που τον γνώριζαν στη Ζαχάρω.

Είχε μεταβεί στην Αθήνα για εργασία

Ο Γιώργος Ευθυμιόπουλος είχε φύγει από τη Ζαχάρω το τελευταίο διάστημα μαζί με την οικογένειά του, προκειμένου να αναζητήσει καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές στην Αθήνα.

Η ανάγκη για εργασία και η προσπάθειά του να στηρίξει οικονομικά τους δικούς του ανθρώπους τον οδήγησαν μακριά από τον τόπο του, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Ένας άνθρωπος που πάλευε για την οικογένειά του

Ο 58χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός γιου. Όσοι τον γνώριζαν στη Ζαχάρω μιλούν για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα εργατικό και οικογενειάρχη.

Για πολλά χρόνια είχε ασχοληθεί με διαφορετικές εργασίες στην περιοχή, προσπαθώντας με καθημερινή και σκληρή δουλειά να εξασφαλίσει τα προς το ζην για την οικογένειά του.

Η μετακίνησή του στην Αθήνα αποτέλεσε ακόμη μία προσπάθεια να βρει εργασία και να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους δικούς του ανθρώπους.

Βαρύ πένθος στη Ζαχάρω

Η είδηση της απώλειάς του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως. Φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που είχαν γνωρίσει τον Γιώργο Ευθυμιόπουλο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο φιλότιμο, εργατικό και ιδιαίτερα αγαπητό.

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατός του, σε ηλικία μόλις 58 ετών, αφήνει πίσω την οικογένειά του βυθισμένη στο πένθος, ενώ η Ζαχάρω αποχαιρετά έναν άνθρωπο που, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, δεν σταμάτησε να παλεύει για τους δικούς του ανθρώπους.


Πηγή